açil yardım

• Konbuyu başlatan sedom
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 3K
Cevap: açil yardım

Kardes orgunu ac USB bellegi tak sonra MEDIA ac ordan SAVE yi sec altta SSD-S yazisindaki okun üzerinden USB yi sec save yap
bu Kadar copy farkli bir seydir saygilarimla

abi tam acıyom orgu şu yazı çıkıyoo USB ENA BLED VE OS NOT PRESENT DİYE anlata bildimmi neden böyle yaptı anlamadım org açımıyoo yani buyazı geliyo ekrana

abi org açılmıyorki :) sen orgu aç diyon adama arıza kodu veriyor :) bu şieklde os yükleyemez dtl ye götür arkadaşım ... idareten org ayarla kendine.. zaten açılsada sahnede kalırsın ..

Ustad sorununu yabanci bir sitede arastirdim. Benzer bir sorun bulamadim ancak dikkatimi ceken bir aciklama buldum. Eger bir sekilde usb ile format yada os yukleme alanina gelip de bunu basaramiyorsaniz baska usb ile deneyin cunku usb de olusan thumb dosyasi ki cogu usb de gizlidir formatin atilmasina usb nin okunmasina engel oluyor demis biri. Sorunu bu sekilde asmis. Bilmiyorum isinize yarayan bir bilgi olur mu.

Ustad sorununu yabanci bir sitede arastirdim. Benzer bir sorun bulamadim ancak dikkatimi ceken bir aciklama buldum. Eger bir sekilde usb ile format yada os yukleme alanina gelip de bunu basaramiyorsaniz baska usb ile deneyin cunku usb de olusan thumb dosyasi ki cogu usb de gizlidir formatin atilmasina usb nin okunmasina engel oluyor demis biri. Sorunu bu sekilde asmis. Bilmiyorum isinize yarayan bir bilgi olur mu.

Geçici bir çözüm olarak bu THUMPS dosyasını silemiyorsanız, dosyaya sağ tıklayarak rar dosyası olarak, arşivledikten sonra dosyayı sil seçeneği ile sıkıştırın. Daha sonra buna tekrar sağ tıklayarak özelliklere girin ve GİZLİ seçeneğini seçerek UYGULA + TAMAM deyin ve bu şekilde deneyin. Bu şekilde thumps dosyasını gizlediğiniz için sizin için geçici bir çözüm olur....

iyide sorun usb sorunu flaş bellek sorunu değil sıkıntı orgun usb portunda.. siz flaşa bellekdeki osa takılı kaldınız :)

hocam şimdide formant atım os yükledim favrikak seleri ritimleri hiç biri yoq nasıl yapacam biri tam manada açıklasın bilen varsaaa