açil yardım

• Konbuyu başlatan sedom
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 3K

sedom

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
selam arkadaşlar korg pa 800 aletime format atacam nolur yardımcı olsun internete biraz araştırdım STYLE TUŞUNA BASARAK ONDAN SONRA MEDİA TUŞUNA BASARAK SONRA PA 4 TUŞUNAN BASARAK YAPTIM KAPATIM ORGU ŞU YAZI CIKIYOO USB ENA BLED VE OS NOT PRESENT DİYE YARDIM EDİN ARKADAŞLAR NAPACAMI BİLMİYOM DIKANDIM VALAHA

Cevap: açil yardım

Orgumuzun elektrik düğmesine basar basmaz hemen "style" ve "Media" tuşlarına basıyoruz. Karşımıza çıkan menüden "pad4" tuşuna basıyoruz. Bir soru sorarsa evet diyor. Hepsi bu kadar

hocam dediklerinizzi yaptım ama soru sormadıı kapatım açtım orgu aynı USB ENA BLED VE OS NOT PRESENT DİYE hocam bu pat 4 bastıktan sdonra biraz bekliyecezmi evet yazızı cıkması için

Moderatör tarafında düzenlendi:

Orgun üzerindeki USB yi çıkararak yeniden dene

usb yok saten hocam pad 4 bastım yazılar cıktı evet diye birşey cıkmadı

os işletim sistemi mevcut değil diyor OS u da yükle

hocam ram 256 gb nerden bulacam os ve formant yükleyecem bidee

Etkinleştirilmiş OS sistem bilgisin nedemek buu

Şimdi abicim flaşı takıyosun orguna ; Medıa - Copy bölümüne geliyosun ordan flash bellek seçili olur büyük ihtimal yada orgun üstündeki set All yazar sen aşağıdan pencereyi açıyosun HD yazısına tıklıyosun , tıkladıktan sonra yazılımı seçiyosun Copy To seçeneğine tıklıyosun sonra pencere açılacak sana flash belleği seçip ok diceksin diğer yazılım da aynı şekilde kopyalanıyor saygılar

hocam org açılmıyor iştee USB ENA BLED VE OS NOT PRESENT DİYE

Bu alana bir cevap yazın...