acil yardım

• Konbuyu başlatan varo20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 1K

varo20

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
orh
selamın aleyküm cümleten bende v2 pa 800 var 256 ramı görüyor set yükleme yapmıyor hata veriyor birde media da hd görükmüyor orgun içindeli hd usb çok ısınıyor yardımlarınıziçin şimdideb teşekkürler

Cevap: acil yardım

usb ısınabilir de ,başka bir usb tak bakalım görecek mi o usb yi. usb bozulabilir veya terinde hafifce çıkmış olabilir veya soket oksitlenebilir.

usb yi değiştirdim ustam soketleri tek tek söküp taktım gene olmadı 64 ramı taktım set yükldi 256 ramı taktım yüklemiyor ne yapacağımışaşırdım

2 gb üstü usb ler sıkıntı yaratıyor...bilgin olsun...

usb den olan bişey deyil sanırım
ama çözemedim

256 Rami takdınız tamam ama o HD görevi yapan Usb belleğin içinde orgun 256 mb.olarak görmesini sağlayan özel bir yazılım var onu yükledinizmi orga,onu yüklemediyseniz alet setleri yüklemez,çünkü PCM leri reme yükleme işini yapmaz.

ustam bu yazılımı nereden bulurıuz .birde 256 ramda herşey normal çalışırken birden bire ritim ve sesler gitti birdahada set yükleyemedik budamı yazılımdandır sizce

orga ait 256 lık yazılımı Remi satan kişinin vermesi lazım.Çünkü ikisi uyumlu yazılımdır.Eğer uyumsuz çalışırsa PCM dosyalarını rem'e aktarma işini yapamaz.Herşey normal çalışırken Birden bire ses ve ritmlerin gittiğini söylüyorsunuz,belki rem bozulmuş olabilir.Pa800 remleri her yerden alınmaz bu işi düzenli ve problemsiz yapan 2-3 kişi ancak var.

ustam remi başka 800 de denedik çalıştı rem görünüyor set yüklemiyor