acil yardım pa 80 set?

metin_kuchek

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg pa80
arkadaşlar öncelikle merhaba! ben bir koınuda yardımcı olmanızı isticem! pa80nim war ve kuchek pravohoro elano payduşka v.s rtmleri blamıyrm elmde ilko levo kart war bu setleri nasıl temin edebilrim we hangi karta uyumlular yardımcı olrsanız sevinirim:(

Cevap: acil yardım pa 80 set?

sitemizde kartsız balkan set olması lazım,bi bakın derim.ben de cevo-emo kart ve seti var onun içersinde bu dediklerinin çoğu var.izmite yakın olsan ben de ilko-levo düşünüyordum takas yapardık.birsürü setleri de var.nette balkan set gibi arama yap.bunu veren siteler de var.benim tarzım değil balkan işi.eğer izmite gelme imkanın varsa gel seti incele karar ver.saygılar......

aga çok tşkkr ederim ama uzak kalıyoruz ve kart ayarladım sanırım elime geçicek yakında ama senden bir ricam olucak aban o elndeki setleri yollrmısn acaba sitade paylaşsan çok lazım olucak gerçekten yardımcı olursan sewinirim

sitede bulunması lazım emo-cevo 16mbkart ve 16mb kart seti.indir bak.ben yollamasını bilmiyorum.veya netten ara mutlaka bulursunuz.saygılar...

sitemizde kartsız balkan set olması lazım,bi bakın derim.ben de cevo-emo kart ve seti var onun içersinde bu dediklerinin çoğu var.izmite yakın olsan ben de ilko-levo düşünüyordum takas yapardık.birsürü setleri de var.nette balkan set gibi arama yap.bunu veren siteler de var.benim tarzım değil balkan işi.eğer izmite gelme imkanın varsa gel seti incele karar ver.saygılar......

Brachet aynı kart bende var emo-cevo 16 mb. ve aynı ritimlere ihtiyacım var eleno pravo payduska kyuchek eger bulabildiysen bana gönderebilirmisin ritimleri cuma günü nobranska var yetişmesi gerek org un...!!!

arkadaşım bıraktığım linklerdeki (style) içlerine bak umarım vardır

Tık.

Tık

Moderatör tarafında düzenlendi:

tekrar link yenileyibliryiz abi

Arkadaşlar google ye PA-80 Rumeli set yazın sayısız istek olduğunu göreceksiniz ama o kadar üstün başarılı piyanistlere sahip Rumeli yöresi insanı kusura bakmayın ama bu denli cimri ve paylaşıma duyarsız olduğundan tek kişi paylaşmamış. veya el altından ürettiğini para ile satar olmuş. Yazık yazık, gerçekten çok yazık. Bu kadar duyarsız insan olmaz. Paylaşmaz isen işte böyle lazım olunca da malesef bulamazsın. Sonsuz hüzünlerimle,

Bende var kuckeh macır havalarının bütün ritimleri var deyim kısacası