acil satılık!!! veya takaslık sx3000 plus4

Cevap: acil satılık!!! veya takaslık sx3000 plus4

Hayırlısı olsun. İnsanın sıkılmayacağı org üretilmedi daha. Bazen bende satılığa çıkarayım diyorum sonra vazgeçiyorum.

arkadaşlar karadeniz ritimleri varmı hızlı 7/8 falan sav sesleri yardımcı olursanız sevinecem hiç kullanmadım ketron sx3000 ama bende ketron x 1 vardı gorunuş itibariyle aynı övüyolar bu x3000 i burda kullanan yok hiç çalmadım alsam pişmanmı olacam cevaplara tsk

arkadaşlar karadeniz ritimleri varmı hızlı 7/8 falan sav sesleri yardımcı olursanız sevinecem hiç kullanmadım ketron sx3000 ama bende ketron x 1 vardı gorunuş itibariyle aynı övüyolar bu x3000 i burda kullanan yok hiç çalmadım alsam pişmanmı olacam cevaplara tsk

Sen Prof. isen sx3000 de prof. HAyatta sıkılmaz,sabahlara kadar oynarsın :) Ama benim gibi amatör isen o zaman sıkılabilirsin 2 HAftalık cihazdan. (Amatörüm derken hemen hemen 1 aydır org çalmaya çalışıyorum)

güncel 1700 tl

Ahhh ümit abi ahhh ben klavye aldım satmaya karar verdin ben alacaktım o aleti yav satmayı düşünmüyorum deyince başka sx3000 de ben almam dedim :(

Ahhh ümit abi ahhh ben klavye aldım satmaya karar verdin ben alacaktım o aleti yav satmayı düşünmüyorum deyince başka sx3000 de ben almam dedim :(

yok ya satmıyorum ne zaman satmaya karar versem kıyamıyorum neyse satmadan bir alet daha alacağız galiba:)

zorla alacam en son =)