Acil kulaklık tavsiyesi.

Cevap: Acil kulaklık tavsiyesi.

hocam performans listesi üzerinde oynadığın sesi write edip kendi performans listeni oluşturursan devamlı kullanırsın ritm değiştiğinde kaybetmezsin. Hem de ritmlerin one touch larına atabilirsin. ben kulaklıkla kullanıyorum akşamları da gündüzleri de oldukça iyi ses veriyor. Ritmler kulağına dolgun gelmiyorsa eğer o zaman paylaştığım editlenmiş ritmler var onları indirirsen davullar ve darbukaları daha güzel oldu. Kolay gelsin...

Sevgili Müziksiz Asla,
Ben Roland BK-5 OR klavyemde kullanmak için tanınmış bir internet sitesinden Philips SHP 2500 model kulaklık almıştım. 3,5 mm.'lik jak paketin içinden çıkıyor, takıldığında ise hiç cızırtı vb. rahatsız edici birşeye rastlamadım. Kulaklığın kablosu epeyce uzun, kullanımdan kaynaklanan bir sıkıntı olmaz ise ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebileceğini düşünüyorum. Bu kulaklık kulağı tamamen örten tarzda. Kulak içi minik kulaklıklarla randıman alınmıyor, bu benim tespitim. Ben Philips SHP 2500'ü kendi girişiyle notebooka taktığımda bu forumdaki demoları da adeta canlı orkestra havasıyla dinleyebiliyorum. Bass performansı bana göre çok iyi. 3,5 mm. jakıyla BK-5 OR klavyeme taktığımda ve klavyemin ses ayarını sona getirdiğimde ise yine kendimi adeta bir orkestrayı yönetiyormuş gibi hissediyorum.
Bu sadece kişisel bir tespittir. Yanılmamış ve yanıltmamış olmak dileğiyle, tercihlerinize de belki bir katkısı olur düşüncesiyle belirttim. Klavyeniz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın...

3,5 jack tabirini yanlış kullandım bu arada. 3.5 ile işimiz yok çivi jack demem gerekiyor. Dönüştürücü kullanacağım madem pc'nin kulakligi ile devam. Kulağı kapatan türden sizin söyledikleriniz gibi. Teşekkürler herkese.

Samson hp-10 aldım tavsiye üzerine. Gayet memnunum. Volume yüksek ve net, alt frekanslar (basslar) mükemmel diyemem ama iyi ve yeterli. Klavyenin kendi hoparlöründen çıkan tona çok yakın bir ton alabiliyorum, bu önemli bir kriter. Firmanın klavyelerin kendi anfisi ve gitarlar için ürettiği modeli. Piyasada 60 TL civarında. Bu fiyatıyla tam bir fiyat/performans kulaklığı. Hesaplı, net ve yüksek volume kulaklık arayanlara duyurulur.