Acil kulaklık tavsiyesi.

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
Arkadaşlar klavye kulaklık girişleri çivi jack. Normal kulaklık olmuyor yani bildiğiniz gibi. Nasıl yapıyorsunuz ucuna dönüştürücümü takiyorsunuz yoksa ona özel kulaklıkmı alalım. Bizdekiler bilgisayar ve oyuncu kukakliklari olduğu için soketler 2,5.. nasıl yapalım neye dikkat edelim.

Cevap: Acil kulaklık tavsiyesi.

ucuna büyük dönüştürücü jack alman lazım 1 tl filan taksim tünelde dükkanlarda filan bulabilrsin ...

Küçük çivi jakı büyük çivi jaka çevirmek için dönüştürücü adaptörler satılıyor. Herhangi bir müzik mağzasında 1-2 TL ye rahatlıkla bulabilirsiniz. Evde rahatlıkla gümbür gümbür çalmak ve her tonu net bir şekilde duymak istiyorsanız kulakiçi kulaklık kullanmanızı pek tavsiye etmem. DJ lerin kullandığı kulaklıkları düşünebilirsiniz. Marka model isterseniz DENON HF 125 derim. Ucuz ama yıllardır kullanıyorum. Beni dinleyip bir çok arkadaşımda aldı. Gayet de memnunlar. Sahibinden.com sitesine bakın. İstanbul hi-fi isimli mağazada çok uygun fiyatta var. Bu önerime kulak verin :)

Saygılar.

Dönüştürücü bende var birkaç tane. Kulaklikta var her çeşit. Ama dönüştürücü ile kaliteli olurmu ses diye kafama takılmıştı. Sizlerin yanitlarından anladığım kadarıyla herkes dönüştürücü ile kullanıyor belliki. :) teşekkürler.

kulaklık aslında önemli bir konu. Çünkü ses ayarları yaptığınızı düşünürsek tesisatta aynı sesi alabilmek önemli örneğin bende philips marka kulaklık var ama bass ağırlıklı ve bunda ses ayarı yaptığımda ritim volümüne göre sesler orgun hoparlöründe ve tesisatta fazla geliyor o yüzden benim tavsiyem senheizer marka daha iyi doğal ses veriyor bir çok modeli var.

sennnheiser kulaklık aldım tyros4 ün ve pa800 ün kulaklık çıkışına direk takip kullandım. sonuç ikisindede fiyasko. tesisattan çıkan sesi asla yakalamıyor. orgların kulaklık çıkışları kalitesiz diye düşünüyorum yoksa kulaklık laptopta muhteşem ses veriyor

stagg shp3500h kulaklık kullanıyorum dönüştürücüsü üzerinde geliyor zaten vidalı. indirimden 55 tl ye almıştım mükemmel ses veriyor bk5-or ile :)

stagg shp3500h kulaklık kullanıyorum dönüştürücüsü üzerinde geliyor zaten vidalı. indirimden 55 tl ye almıştım mükemmel ses veriyor bk5-or ile :)

Direk 3,5 jack'lımı o kulaklık. Yada işte direk org'a mı girdin. Ben arada dönüştürücü kullanmak istemiyorum zamanla cızırtı yapmaya başlıyor olmazsa kendim kablo oluşturacağım, meslek nede olsa.

hocam cızırtı filan yapmıyor ses çok net. Dönüştürücü var arada ama kulaklığın kendi üzerinde geliyor yani normal kulaklık çıkışı ucuna vidalı çivi jack dönüştürücü takılı üzerinde. İstersen onu çıkarıp bilgisayar mp3 çalara filan takabilirsin. zaten kalite bi kulaklık ben memnunum. Jack bu fotoda görünüyo bakabilirsin.

Stagg: SHP-3500H Deluxe Stereo Headphones - Stagg Music - Instruments & Accessories - Musicroom.com

Anladım evet vidalı olması iyi. Değerlendireyim bunu.

Herhangi bir enstrüman seçip ayalarına giriyorum, eko veriyorum, kayıt ediyorum çıkıyorum. SOnra ritim falan değiştiğinde eski haline dönüyor sanırım.

Tek eko yapıp bütün esntrümanlarda böyle bir şansımız var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi: