Acıl exr 5 ıcın user ses lazım lutfen yardım :(((

• Konbuyu başlatan g600
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 2K
Kardeş yeter artık konu açmayı bırak, zaten yeterince güncel tuttun konuları, demek ki insanların elinde birşey yok ki yardım etmiyorlar.

Cevap: Acıl exr 5 ıcın user ses lazım lutfen yardım :(((

:) dovseydın kardesım ya alla alla ne olmus yanı olum yokkı

:) dovseydın kardesım ya alla alla ne olmus yanı olum yokkı
kardeş exr5 ile ilgili bu sitede ben hiç görmedim ne ses nede ritim sen şöyle roland g 600den tutda tüm serilrin ritimlerini ve userleri dene convert ettir belki olur

hakan kardesım bakmadım rıtım kalmadı zaten bı g600 bıde e 86 nın ritimlerını okuyo oda hepsını dgıl bnm cok ıstedıgım ses atmaktı ama oda olmuyo sanırım :( yardımlarınız ıcın yınede cok tsk...

hocam şu exr5 kullanan demek ki fazla kişi yok.zaten kullanan olsa bence paylaşıma sunar ses ve ritimleri. exr-46 kullanıcıları var,va-7'ciler var ve gw-8'ciler var hatta g600'cüler bile var ama exr-5 kullananları şahsen bilmiyorum. yine de inşallah istediğin dosyaları bulabilirsin.

vala pek sanmıyorum ama hadı hayırlısı :)napalım kısmet

kardeşim bence bu orgu elinden çıkarmadan sana rahat yok :)

Kartal kardesım sorma dun adamın bırı aradı bugun sabahtan gondercektım gece okadarda ugrastım ambalaj yaptım ıyıce dallama dıyokı yok ıste baglama sesı yok ben arastırdım falan fılan canımı sıktı dedım madem almıcaktında benı nıye ugrastırdın gece gece arasana saydım buna adamda cıt yok uyuz ettı benı ulan 450 tl ye cıhaz verıyoz bedavaya daha ne ıstıyolar anlamıyorum en sonunda cok tenekesınde yakacam kuran carpsın yaa bıktım artık ne yapcamı bılmıyorum pısman oldum aldıgıma :(

pofffff harbı poffff :)