Abdurrahman pa500tr karışık demolar

• Konbuyu başlatan abdus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 4K
Cevap: Abdurrahman pa500tr karışık demolar

teşekkürler paylaşımlarınıza ellerinize sağlık

guzel olmus bu cihazi niye begenmezler anlamis degilim

demoların gerçekten cok güzel olmus kardeşim .. devamını bekleriz.. ali kardeşim, pa500tr yi ciddi anlamda inceledim tek sorunları 2-4 ritimleri ve elektro-zurna gibi seslerinin yetersiz olması.. dediğim 3 şey orgta olsa bu org iş yapar.. ritimleri çok soft

eline sağlık kardeşim güzel demolar ...

demoların gerçekten cok güzel olmus kardeşim .. devamını bekleriz.. ali kardeşim, pa500tr yi ciddi anlamda inceledim tek sorunları 2-4 ritimleri ve elektro-zurna gibi seslerinin yetersiz olması.. dediğim 3 şey orgta olsa bu org iş yapar.. ritimleri çok soft

lost kardeşim zurna da tmm da elektro ve ritimlerde kesinlikle katılmıyorum sana sen 1 gün cihaza çalıp incelemeyle elektrosunu filan anlayamazsın ben şuana kadar pa 80 de duymadığım elektroları duydum pa500tr ritimlere gelince klasik korg saundu ve tonu var ...

lost kardeşim zurna da tmm da elektro ve ritimlerde kesinlikle katılmıyorum sana sen 1 gün cihaza çalıp incelemeyle elektrosunu filan anlayamazsın ben şuana kadar pa 80 de duymadığım elektroları duydum pa500tr ritimlere gelince klasik korg saundu ve tonu var ...

yaw kardaşm :D seninle her pa500 e yazdıgımız zaman karşılaşıorz.. bigün bana camdan aç dinlet neymiş sendeki aletle bizim çaldıgımız aletin arasndaki fark? ben pa3x-pa800-80 vs. bi çok seri kullandım, pa500 ü idareten alıp ekstralara gitmek için set filan yükledim alet bana gelmez.. sendeki aleti dinlemek isterim..

msn...... atl_92@hotmail.com

lost gokhan tamam kardesim pa500e talibim pa1xle takas edelim kimse yapmaz bunu 2000tl ye sayicam senin pa500u cihaz temizse uzerine fark verirsin pa1xi veriyim sana

pa500 ü napacam ali kardeşim :D arkadaşımda var, pa3x e hoparlör niyetine kullanıyoruz arada.. alacaksan 2000 tl ye verelim sana?

ben sana pa1x vericem senin pa500u alicam aradaki farki odersin madem begenmiyosun