A2000 Sequencer Kayıt Demosu

• Konbuyu başlatan kuvayi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 5K
Cevap: A2000 Sequencer Kayıt Demosu

beste çok güzel kuvayi.çalışmada mükemmel olmuş.yüreğine sağlık.beste çalışmaların olduğunu bilmiyordum.sürpriz oldu.öbürlerinide dinleriz inşallah.iyi çalışmalar.

Vaayy..Abicim harika birşey bu..Sesler harika.Beste için ise ne diyebilirimki.En gıpta ettiğim şeylerden biri.Eline sağlık.

Kişiliğine, müzisyen duruşuna ve emeklerine saygı duyduğum sizlerden böylesine güzel yorumlar; inanın beni çok duygulandırdı. Her bir yorumu okurken müthiş bir hissiyat yoğunluğu yaşadım.

Ekstradan Salim ve senlikci'ye bir teşekkürü borç bilirim; kanal kayıt ve mix consol konusundaki yardımları için :)

Teşekkür ederim, sağolun beğendiğiniz için.

Saygı ve sevgilerimle,

ellerine, ruhuna sağlık abicim mükemmel geliyor.

levent abi diğer eseri de bekliyorum.... :D

(bu arada aletin cihaz soundu da bu şekilde. Geçen gece ilk programımı yaptım kayıp yok)

Teşekkür ederim Salim :)

Ben de senden güzel bir set bekliyorum İnşaallah.İlk alanlardan birisi olmak isterim o set çalışmasını.
Senden ricam; set içerisinde 1-2 slov dans style olsun. Bana şu andaki style listesinde zayıf geldi slov dans ritmleri.
Kolay gelsin :)

Sevgiler kardeşim,

Teşekkür ederim Salim :)

Ben de senden güzel bir set bekliyorum İnşaallah.İlk alanlardan birisi olmak isterim o set çalışmasını.
Senden ricam; set içerisinde 1-2 slov dans style olsun. Bana şu andaki style listesinde zayıf geldi slov dans ritmleri.
Kolay gelsin :)

Sevgiler kardeşim,

inşallah abicim. Yeşil ışıklar bize de yandıktan sonra, kullanıcıların tavsiyelerini, önerilerini, isteklerini tek tek alacağız abicim.

abim helal olsun..Bi an kendimi arif susam dinliyormuş gibi hissettim..Orgun saundu gerçekten çok kaliteli, bu cihazı a1000tr ile kıyaslayan arkadaşlar bile oldu, gerçekten bu alet beni çok şaşırttı..Stüdio kaydı gibi sanki..

teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teşekkür ederim lost_92

(Teşekkür hakkım dolduğu için butona tıklayamadım)

olur'mu öyle şey abim ya, gerçekten süper bi uyumla yapmışsın..alt yapıların çok sağlam...Kaç yıldır çalıyorsun abi?

Enstrümanist değilim kardeşim.
Sadece eser çalışmalarım için kullanıyorum.

orgu sen çalmıyormusun abcim?