a2000 için yeni usb olurmu sizce?

Cevap: a2000 için yeni usb olurmu sizce?

Şu düğün orgu, program orgu meselesini ben bir türlü öğrenemedim gitti:) benimde a2000 var ama ben düğünde çalmam demiyor, milleti oynatmaktan ossurtuyor.

helalin var abi at sahibinin altında kişnermiş derler.

Düğün de sen tat alamadiktan sonra millet zaten osursan oynar usta önemli olan benim gümbür gümbür bi ses almam ha kafeye bara da gidiyorum işten anlayan ayırt eder düğün ve diğer slov tarz calmanin farkını. Yamaha bence üstünde çalışılması gereken bi marka ama işinin ne olduğunu bilmek gerekir benim kanaatim.

Düğün de sen tat alamadiktan sonra millet zaten osursan oynar usta önemli olan benim gümbür gümbür bi ses almam ha kafeye bara da gidiyorum işten anlayan ayırt eder düğün ve diğer slov tarz calmanin farkını. Yamaha bence üstünde çalışılması gereken bi marka ama işinin ne olduğunu bilmek gerekir benim kanaatim.

Arkadaşım sen or700 de takılı kalmışsın bir de yamaha diye genelleme bence yaaaamaha var yamahaaaaa var:D

Ben tat alamadiktan sonra sen yamaha ya iyi desen ne olur usta. Ben yamaha yi kotulemiyorum ki zaten fikrimi söylüyorum zaten çaldığım klavye yamaha niye kotuluyeyim ha paran varsa alırsın tyros 4 o zaman laf edilmez zaten usta paramız yetmiyor o kadarına.

Ki belirttim zaten abilerim istemeye istemeye gececem korg a diye yamahaya bayılıyorum yoksa.

aynen studıo kıt var