A2000 Emo usb Orhan Gencebay - Gurbet

Cevap: A2000 Emo usb Orhan Gencebay - Gurbet

eline yuregine saglık ustad cok sevdigim ve aradıgım bir parcaydı sayende simdi oldu cok cok sagol

Cok sagol, aradigin parca olmasina sevindim.

ustad oturup aglamak istiyorum ya sarkı yarım cok uzuldum önce sevincten basladım söylemeye ama sonunu gördum sok oldum :( sarkı yarım rica etsem tamamını gönderirmisin vallahi tek kelime harika olmus ama yarım olması tum sevincimi kursagımda bıraktı insallah tam olarak elinde vardır ustadım insallah gönderirsin saygılar

ustad oturup aglamak istiyorum ya sarkı yarım cok uzuldum önce sevincten basladım söylemeye ama sonunu gördum sok oldum :( sarkı yarım rica etsem tamamını gönderirmisin vallahi tek kelime harika olmus ama yarım olması tum sevincimi kursagımda bıraktı insallah tam olarak elinde vardır ustadım insallah gönderirsin saygılar

inanki vaktim olmadigindan sarkinin devamini calamadim. Turkiyeden hac icin gelen misafirlerim var, yani iki uc gun daha orga dokunamam ama iki ucgun sonra parcayi tamamlayip ayni bu konu icerisinde paylasirim. Hem bazi eksiklikleride duzeltmis olurum.

inanki vaktim olmadigindan sarkinin devamini calamadim. Turkiyeden hac icin gelen misafirlerim var, yani iki uc gun daha orga dokunamam ama iki ucgun sonra parcayi tamamlayip ayni bu konu icerisinde paylasirim. Hem bazi eksiklikleride duzeltmis olurum.

ALLAH senden razı olsun ustad sabırsızlıkla bekleyecem ilgin icin cok sagol

Abicim on yil ara verdikten sonra muzige tekrardan boyle giris yaptiysan ileride bizi super calismalar bekliyor demektir. Keske o on yili bos gecirmeseydin, tebrikler. Demoyu yarim gondermissin tamamini bekliyoruz.

Daha once kisa olarak paylastigim demonun istek uzerine tamamini paylastim. Link yenilenmistir.

ALLAH senden razı olsun ustadım cok makbule gecti eline yuregine saglık

demonun yeni hali daha mukemmel, Basslari falan daha belirgin. cok harika eline saglik. demolarin devamini mutlaka bekliyoruz.