a2000 calışmalarından haber yokmu

• Konbuyu başlatan recep70
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 6K
Cevap: a2000 calışmalarından haber yokmu

Sizler uğraşmazsanız, bizler uğraşmazsak, birileri uğraşmazsa bu aletler işe yaramaz. Temsil sorunu olur. üç beş tane den fazla kimse almaz bu aletleri. (Genel anlamda söylüyorum, tek bir klavye için değil...)
Biz kendi çabamızla kendimizi düşürüyoruz. Kardeşim benim dilim şu, müziğim şu, ritmim şu....
Yapıyorsan ya da yaptırıyorsan yap-yaptır tamam, değilse keyfin bilir, yapanı alırım demek lazım.

a2000 alcktm para varken tyross 3 aldim a2000 icindeki ritimler sesler yeterli degilmiki anlamadim salim hocam sizde pes derseniz dagalir ortalik bol kazanclar iyi formlar

yorum yapmayayım diyorum bu konuda ama...sözde martta engeç nisanda setler çıkacaktı.bu konuda set için çalışan arkadaşları asla suçlamıyorum yanlış anlaşılma olmasın.salim-batuh olsun, emo usta olsun klavye kullanıcı için büyük değerler.ancak yamahanın ithalatçısı dore müzik yamaha için ses-ritim paketleme programını hala set yapacak ustalara vermedi.bu konuda bu ustalarda sezon için zaman kısaldığı için sıkıntıda.almanyadaki fuar falan diyorlarmış.madem bu orgu fuardan sonra satışa koysalardı.alette saund çok güzel.ancak bu haliyle program, düğün işlerini ancak idare eder.inşallah kısa zamanda sorunlar çözülür.aleti almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem ev kullanıcı iseniz alın, ama düğün-program yapıyorsanız setlerin çıkmasını bekleyiniz...yazdıklarım polemik konusu olmasın lütfen.kıyaslama yapmadım,marka hiç belirtmedim.sadece yamaha a2000 kullanmış birisi olarak görüşlerimi belirttim...saygılar

vala arkadaşlar ben bile korkuyorum şuanda... elimde tek org a2000... eğer sezona kadar birşeyler yapamazsak soğuk bir suyu içtik demektir demek istemiyorum. Kimsenin moralini de bozmak istemiyorum.

Ama içten içe kendi canımı da sıkmıyor değilim. En azından or700ün ritimlerini bile okutabilsek bu sezonu kör topal idare ederiz diye düşünyorum.

Ama elimiz kolumuz bağlı işte...

Bekle babam bekle... Kimi neyi beklediğimiz de belli değil...

Dore konuyla ilgileniyor mu? onu da bilmiyoruz... Boş boş bekliyoruz bakalım...

Şu Frankfurt fuarı bi bitsin de sonra belli olacakmış... Herkes fuar derdinde... Bizim derdimize henüz derman olan yok.

Şeytan diyor anlaş bütün a2000 sahipleriyle toplu bir şekilde Dorenin kapısının önüne bırak çek git, bi kişiye de a2000 satırtma. :D Dore de yamahaya resti çeksin isteimyorum kardeşim senin ritimli klavyelerini desin, herkesin içi rahat etsin.

ekmekle öle deil böyle oynanır şeklinde de bir imza...

Bakalım sonrası Yamaha cephesinde nasıl karşılanır merak ediyorum.

haklısın salim zaman daralıyor sezon geliyor daha nekadar oyalayacaklar bilmemm

Leyn yemişim Yamaha'sını..

anladık be batuh rolandçısın artık :D

ülke olarak vida yı bile ithal eder duruma geldik, herşeyin kopyasını taklitini yapmmak için ugraşıyoruz, kimse yenibirşeyler, yerli üretim peşinde deil, bu her konuda oldugu gibi müzik piyasasında da böyle , bağlamayı bile çinden alıyorsak vay halimize, kendimiz yapmazsak yapılana razı olmak zorundayız malisef!!

en temizi frankfurta gittimde fuarin adresini aliyimda su caponlara tekme tokat girem biraz karate yapak gozleri korkarsa belki programlari yollarlar salim ne dersin bu isde bana kaldi ooof of

benim anlamadığım könu şu klavye yapılabiliyor fuat kardeşim örnek sizin gibi bu konuda proflaşmış arkadaşlar bir araya gelse bu klavye yapılamazmı acaba

benim anlamadığım könu şu klavye yapılabiliyor fuat kardeşim örnek sizin gibi bu konuda proflaşmış arkadaşlar bir araya gelse bu klavye yapılamazmı acaba

inşallah bir gün odaolurda kurtulur ilin adamlarına para kazandırmaktan