A1000tr pıch bend

Cevap: A1000tr pıch bend

Mrb kardeşim ben ÇORUM merkezdeyim.Cevap için biraz geç kalmış biriyim.Bende A 1000 TR kullanıyorum.Senin başına gelen bu pıch bend arızası 1 sene öncede benimbaşıma geldi.Olay pıch bend potansiyometresinden kaynaklanıyo..içerisine giren toz toprak ve rutubet temassızlık yarata biliyo..Eğerki şu an garantiden yararlanma gibi bi olanağın yoksa kendi çabalarınla aletin kapağını sök ve potansiyometrenin çubuk kısmından içeriye kontak spreyi sık.Buarada potansiyometre ayaklarına dikkat et lehimleri kopmuş olabilir.Dahada olmazsa Samsun da bu işle uğraşan NECATİ KAYAOĞLU adında bi elektronikçi var.Telefonu 05356807045 burdan irtibat kurarak sağlam bilgialabilirsin Ama öncelikle garantiden yararlanmanı tavsiye ederim tabiii.

selamlar, ben almanyadan mehmet...

benimde a1000 arada bi pitch kaymasi yapiyor. fakat ben pitch bendi kullanmadigim icin, orgun kendi ayarlarinda kapattim. baska cözüm olmuyorsa, onu denemeni tavsiye ederim. detone olmadan calabilirsin ama pitch bendsiz.

saygilarla

philips-yagsiz-kontakt-390-dcs-sprey-mavi-50129-346338335.jpg

arkadaşlar yukarıda gördüğünüz philips marka en iyisi alıyorsunuz yağsız kontak spreyi aletin elektriğini keserek hiç açmadan içine sıkıyorsunuz kuruması için geçen süre tamamlanadıktan sonra açıp çalışıyorsunuz geçici fakat kesin bir çözüm
saygılar

Gezgin herşeyden önce orgu kapa en sağdaki do tuşuna basılı tutarak aç
10 sn kadar bekle sonucu yaz

birsey cıkmıo ayrıca halit abi sornumda cozuldu kendiligindn duzeldi :D