a 1000 ritim istek

• Konbuyu başlatan zeyse
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 4K

zeyse

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha
meraba arkadaşlar bir televizyon proğramında duyduğum ritm hoşuma gitti galiba parça ritmiydi introsu çölün ortasından gülleri alın ve devamıda ritmiydi orgda yamaha a 1000 elinde olan varsa gönderebilirmi yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler selamlar

Cevap: a 1000 ritim istek

meraba arkadaşım çok teşekkür ederim saolasın daha deniyemedim ama inşallah benim duyduğum ritm odur ama her şeyden önce benimle paylaşman yeterli tekrar teşekkürler selamlarımla

buda güzel ama benim istediğim introsunda sinanayı bir mezur çalan ritmdi teşekkürler

Merhaba Zeyse
Duyduğunuz ritim ya farklı kişi tarafından yazılmış, yada aynı ritim intorusunun editlemişlerdir...

evet olabilir yamaha a1000 yeni ritm ve altyapı paylaşımlarını bekliyorum selamlar

a 1000 ile ilgili neler lazım. Mesela...

meraba ankaraya uygun yeni oyun ritmler arabesk yeni halaylar olabildiğince teşekkürler çünkü özel ritmler bulmak zor özellikle klavyeci olmayıp ritm amaçlı kullananlar için selamlar

pop 2-4 ritmi yok mu. Onun üzerine çalabilir ve de introyu söyleyebilirsin. Çok kolay bir parça.

şina nari nari nay
Nara niy nana
Nay şina nari nay
Nara niy nana
Şina nari nari nay
Nara niy nana nanay.

Bu şekilde oku olur biter. Misketlerden sonra lodoslama daldığım 2-4 oyun havası parçası girişidir.

cevabın için teşekkürler selamlar