9-8 roman uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
öncelikle roman çalan arkadaşlardan özür diliyorum,çünkü en son 10 yıl önce çaldım bu tür müzğü,fazla melodisini bilmiyom,aklıma geldiği gibi çaldım..sitede bu müzğü ustaca yapan arkadaşlar özür dilerim tekrar.malum tarzım halk müzğü
https://soundcloud.com/user945187415/9-8-roman

Cevap: 9-8 roman uzman1972

valla yasar senin reno bence tekfar kalsin bak tek farla neler yaratmis hehehe davullar harika olmus sende susleme yapmisin tam bulgar isi olmus artik sinirlari asdik hehehe

valla yasar senin reno bence tekfar kalsin bak tek farla neler yaratmis hehehe davullar harika olmus sende susleme yapmisin tam bulgar isi olmus artik sinirlari asdik hehehe

valla inan abi,en son 10 yıl önce çaldım,çok bilmiyom ben bu müzüğü..dedim değişiklik olsunn

Moderatör tarafında düzenlendi:

harika ne olcak sanki bundan iyisi kayseride seftali hemde1 ton heheeheh yok yav kaysi olcakdi yaslilik mazur gor artik hehe

çok yorucu olmuş..dinlerken yoruldum..performance sesi altta kalıyor zaten ne çaldıgın anlaşılmıyor :) eline sağlık...

vay yaşar abi tarz değişmiş sürprizlerle dolusun valla.ellerine sağlık

abi ritim on numara daha güzel bi ses le çlarsan on numara hap koydumu yapta dinliyelim :)

çok yorucu olmuş..dinlerken yoruldum..performance sesi altta kalıyor zaten ne çaldıgın anlaşılmıyor :) eline sağlık...

tabi yorucu olcak kadir,40 yaşını geçmişsin.oturduğun yerde bağlama çalıyosun.tembelleştin..bu arada profilinde korg osy yazıyor.sana bişey sorcam bunun ses işlemcisi için.yoksa hava olsun diyemi yazdın osy yi :)

vay yaşar abi tarz değişmiş sürprizlerle dolusun valla.ellerine sağlık

yok be serkanım,benim tarzım değil..öylesine çaldım.bilidğim tarz değil bu.ama çok renkli bir tarzz buu:)

abi ritim on numara daha güzel bi ses le çlarsan on numara hap koydumu yapta dinliyelim :)

abisi benim tarzım değil bu..bunu çok iyi çalnlar var..biz onlardan dinleriz hep beraberr :)