9-8 bk-5 demo..

baybozkurt

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
Slmlar;

Hatalar için kusura kalmayın üstadlar....

saygılar...

Ekli dosyalar

• 9-8_Bk5.mp3
    1.1 MB · Görünümler: 424
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 9-8 bk-5 demo..

Oww Hemen Denemem Lazım.Eline Sağlık Ustam.

eline sağlık

Daha Çıkartmaya Çalışıyorum.Çalıcam :)

Paylaşım için teşekkürler.

Rica ederim arkadaşlar ancak daha çooook çalışmam gerekli..:))

Bakalım Senmi Benmi Daha Çabuk Çözücez Abi.Bakalım İlk Kim Aman Of Olmuyo İşte Satım Dicek :)

Ben allah göstermesin ama çok zor duruma düşmediğim sürece satmam orgumu kardeş.Doğrusunu çalmayı öğrenemesemde kafama göre çalarım yinede evimin bir yerinde dursun o bile yeter.Ağaç yaşken eğilir demişler.Keşke ufakken babamız elimize tuttursaydı bir müzik aleti ama olsun o zamanlar yokluk vardı belki ama oğlum 1 yaşına bastı ve daha şimdiden kucağıma alıp bastırıyorum orgumun tuşlarına.Biz öğrenemesekte çocuklarımıza kaynak olur en azından...:))

Ben allah göstermesin ama çok zor duruma düşmediğim sürece satmam orgumu kardeş.Doğrusunu çalmayı öğrenemesemde kafama göre çalarım yinede evimin bir yerinde dursun o bile yeter.Ağaç yaşken eğilir demişler.Keşke ufakken babamız elimize tuttursaydı bir müzik aleti ama olsun o zamanlar yokluk vardı belki ama oğlum 1 yaşına bastı ve daha şimdiden kucağıma alıp bastırıyorum orgumun tuşlarına.Biz öğrenemesekte çocuklarımıza kaynak olur en azından...:))

Abi Kesinlikle Yap Bunu Gerekirse Org İle Yatır Yatakta Çocuğu.Keşke Dediğin Gibi Küçükken Birşeyler Yaptırsaydı Büyüklerimiz.Bırakmışlar Öyle Gitmişiz.