800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ?

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 8K
Cevap: 800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ?

bak arkadaş öncelikle aleti utiliti bölümünden formatla. iş bitince press of/on swic der. yani orgu kapatıp açacan. sonra saund edit bölümündeki samler delete yazan kısımdan delete yap. hatta ikisinede bas ne var ne yok silecektir. sonra flaşş diski tak ve global hariç ram, pad... yükle. daha sonra setleri ardından sesleri yükle. en sonunda ritimleri kafana göre nerelere koymak istiyorsan yükle. ister user 1-2-3 istersen favori bölümlerine kendince sırala işte. tekrar orgu aç kapa yap. açınca ritimler yine düzgün çalmayacaktır emin ol. track düğmesine bas. recard var ya kırmızı renkli olan. oradan setleri değiştir ve hangi setler uyuyorsa o ritim için bir kağıda not al. bu şekilde perkisyon bas acc1.......acc5 e kadar düzenle. istediğin düzene gelince şimdi de recorda girip aynısını var1..den ending v.s hepsine seç. write sty deyip yes le. tekrar recorda bas yine yes de. şimdi düzenli bir şekilde ritim hazır. sts leride istersen ayarlarsın kendi beğenine göre. işlem hep bu şekilde yapılıyor. valla ben ne 800 kullandım ne ettim. hep evde deneyerek keşfettim. bide tavsiyem aleti iyice kurcalayın. aleti tanımazsanız sizi rezil eder. korkmadan kurcalayın bence yanacak değil sonuçta. hiç bişe olmaz. çok çok yeniden yüklersin. son olarak tüm düzenlemeleri yapınca ki bu baya bir zamanını alacaktır ama sana çok pratik kazandırır. seti save yapıp kendi setin olarak kaydet flaşa. bi sorun olursa 5 dk da yüklersin yine. hadi kolay gelsin. inşallah yardımım olmuştur.

Arkadaslar cok cok selamlar.Bu yazilari okuyunca bende de ayni sorun var dedim.Fakat anlamadigim bu cihaz herkeste var bu set isine gelince adam gibi bir set nette bulamiyorsun.O kadar güzel anlatimlar var.Yanliz ben cok ugrastim sizle bu ugrastigim seti bi paylasayim diyen yoktur.Süper bir fikir degilmi?
O sette zaten bir kere verilir herkez rahat eder.Setin özelligi Dügün veya bar icin farketmez ama 4 dürtlük calissin yeter.Yine Cevaplar cok güzel.Paralilara gelince bence cok yüksek fiyatlar.Ve zannedersem onlardada eksikler var.Zaten hepsi nin cogu piyasa ritimler ve sesler.
Herkeze bol kazanclar !

dostum pc ye usb yi tak seti kopyala setin içinde ki global dosysını sil
pa600 usb tak load yap ..orgu aç kapa kendine gelsin
sonrasında pa800 ses bankası 20 tane olduğu için..9.sayfadan itibaren seslerini tek tek pa600 un sayfanına yükle sıkıntı olursa ara beni yardımcı olurum sana..src müzik Kocaeli 05448744660/02623312080

bende 800 kullandım sonra 600 aldım 800 setimi 600 okuyor sorun yok daha bir çok 800 setini okuyor bence yüklemede hata yapıyorsun yükleme yaptıktan sonra aleti kapat ve yeniden aç yoksa doğru okumaz.

Arkadaşlar Sorun cihazda değil sorun SET'te Piyasadaki setlerin %90'ı Eksik bu yüzden sorunlar yaşıyorsunuz. Yeni bir Set paylaştım. indirip deneyin görüceksiniz eksiksiz sette nasıl problem cıkmadığını.

slm dj orhan kardeşim sana yardımcı olabilirim bende 600Qt kulanıcısıyım

sayın arkadaş yanlışın yok tüm pa 800 setlerini okuyor demek doğru değil.bunun yanı sıra pa 600 ün bazı setlerini pa 800 de okumuyor.bende pa 600 var pa 800 seti yükledim ama set seçiyor.BARIŞ SET yükle bak çalışacak.göreceksin çok uyumlu

ya arkadaslar 600 ü aldm . Ve 800 setlerini yüklüyorum adam gibi calmıyor kitleri tamam yüklü bakıyorum ama sacma sapan calıyor. Deli olacam. Kullanıcıları okuyorum. 800 setini sorunsuz okuyor diyorlar nasıl oluyor anlamadın deli olcam seslerde sıkıntı yok. orgu nasıl formatlarım menüde restore fabricasyon felan yazıo 3 tane secenek var hngisini secersem aleti dosya istemeden fabrika ayarlarına cevirir ? 600 e 800 setlerini sorunsuz okutanlar 0507 972 89 59 nolu telefondan bana ulasabilir mi cagrı veya mesaj atarsa bn geri dönüs yaparım.

sen 800 den save yaptığın seti buraya at ama 800 den al öle buraya at sonra ben orguma atayım tekrar buraya upload yapayım sorunsuz yükle ok mi ?

kolay gelsin ben 800 setini 600 e okuttum önce seti açtım globali sildim sonra hepsini teker teker yükledim sorunsuz çalıştı eğer ayarları sıfırlamak istiyorsan factory restore mi tam olarak bilmiyorum 3 tane seçenek var en alttakini seç ayarları sıfırlar

ama sesler saçma çıkıyor diyosan aletin arkasında kapalı ve vidalı bir yerde korg10 diye bir kart varmış onun ayarlarını yap olur(herhalde kartı ters çevirip takıyosun galiba ama sen yinede bi bak korg pa türkiye sayfasındaki seti indir ordaki metin belgesini oku ayarlar orda yazıyo) tam konuyla ilgili mi bilmiyorum

user1ve user 2 de kitler var ordan ekleme yap bendede 600 var öyle yapıyorum ritim oturuyor dosyaları aç bak bazen boş oluyor perev saygılar