800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ?

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 8K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
ya arkadaslar 600 ü aldm . Ve 800 setlerini yüklüyorum adam gibi calmıyor kitleri tamam yüklü bakıyorum ama sacma sapan calıyor. Deli olacam. Kullanıcıları okuyorum. 800 setini sorunsuz okuyor diyorlar nasıl oluyor anlamadın deli olcam seslerde sıkıntı yok. orgu nasıl formatlarım menüde restore fabricasyon felan yazıo 3 tane secenek var hngisini secersem aleti dosya istemeden fabrika ayarlarına cevirir ? 600 e 800 setlerini sorunsuz okutanlar 0507 972 89 59 nolu telefondan bana ulasabilir mi cagrı veya mesaj atarsa bn geri dönüs yaparım.

Cevap: 800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ?

ustam aldıgın yere danıssan daha ıyı olur senın ıcın ama okuması lazım yanlıs yuklememmı yapıyosun korg sana yaramadı galıba :)

ya yüklüyor kitler sacma sapan cıkıyor cogu ritimlerde aynı set 800 calısıo ritim felan bire bir okuyor deniliyor. Walla yamahadan geçiş kastı biraz =) 800 olsa sıkıntı yok alet yeni os den mi sıkıntı anlamadm kesin bir acıklama yapılmıyor ki yetkililer tarafından

Setteki global hariç diğerlerini tek tek yüklediğin zaman olması lazım...

globelleri siliyorum. Usbden zaten tek tekde denedim. Bazı setler yüklerken hata veriyor 800 dede hata veriyor hatayı hatırlamıom ama 800 kullananlat bilir set bozuk oluyordu ozmn hatta albayrak sette verio hatayı ugo dada verio. Birde su media utility bölümünde factory restore var ona bassam ne olur dosya istermi yok telefondaki gibi ayarlara gerimi döner. Tırsıyorum bu os dosyaları qt için degilmiş birde servise kalmasın klavye

slm...factory/restore yap.. hiçbir sorun olmaz....restore bittikten sonra kapatıp açman lazım....setleri o zaman dene daha temiz oluyo...

yaptım hocam sonuc aynı. İşin enterasan tarafı aynı seti pa arranger programında acıyorum hngi ritim hngi kitle calıstıgını gösteriyor. Klavyeden bakıyorum pc ile tutuyor. Gel gelelim sacma sapan calıyor. Birde format atıyorum ama örnek albayrak seti yüklerken yarıda hata veriyor hafızada daha önceden kalan veriler var diye. Halbuki 96 mb bos setin 34 mb tarafını atıyor.

slm....tam anlamıyla dört dörtlük setleri okumuyor...yükleyip cuk diye oturacak diye beklersen çooook beklersin...ben bir aydan fazla uğraşıyorum...toparlama yapıyorum...bi not defteri alıp sorunsuz çalışanları tek tek drum perc kitleri yazarak not al...sonra teker teker yükle...daha temiz oluyto...ayrıca şunu da belirteyim...pa600qt nin os su kilitli formatla orga bişey yapma şansın yok...karıştır karıştrabildiğin kadar...

bnde onu diyorum adamlar sorunsuz calısıyor diyor.sorunsuz demek cuk diye bütün ritimleri okur demek. 4 gündür 20 defa set yükledim sesleri ritimleri seçtim kitlerini pc de ayırdım yarın toparlamasını yapıcam 1 hfta sürer bitmesi ugrastırıcı inş. Sorun çıkmaz

cukk diye oturuyor sadece performans seslerini bir bolumunu tek tek secip ole yuklşeyeceksiniz..

1.saund edite gir
2.menu yee bass
3.user pcm samples bolumu en alttakı kutucuk
4.delete all user pcm samples onunde delete kutucuğunu sec ramı tamamen sıfırla

sonra aleti kapa sağlam bir usb ile pa800 ee yukleme yaptığında calişan set dene oyle yap alettemı sorun usb demi sendemi bunu bulmak icin bu onemli eğer yine kıtleri eksik okuyorsa alet sorunlu yanliz dediğim gibi ayni usb ile başka bi alete set yuklemeyi denemeyi unutma sonra boşuna d.t.l ye gonderirsin aleti.. kolay gelsin son olarak pa600 96 mbgyt ta duşurulmuş pa3x 2x 1x pa800 setlerinin hepsini eksiksiz okur sadece performans seslerini bir bolumunu yer secip elle yuklemen gerekiyor nedeni pa2x pa800 performans 2 sayfa pa600 de ise 5 sayfa dır.....