- Enst.
- pa 80
Selam degerli muzisyen arkadaslar,Amerika'dan siparis ettigim 4 x 16 mb falshkartimda anlamadigim bir konu var .Flashkartin birinci kucuk spot lambasini yaktigimda org format bolumunden crd yazisi gozukuyor ,yani kartin birinci bolumunu formatlayip setimi backup lari ile birlikte basarili bir sekilde yukledim.Yani kartin birinci bolumunde kendi setim var .buraya kadar sorun yok.simdi gelelim ikinci spot lambasini yaktigimda,birde ne goreyim , karsima baska bir set cikti .icerisinde arap ve azeri ritim ve sesler geldi .bayagida kaliteli ,Anladigima gore demekki ikinci lambada set var demek anladigima gore.3.spot lambasini yaktigimdada ayni buradada tekrar bambaska farkli bir arap azeri kurdi ritimler vede sesler mevcut.yani baska bir set . 4. isigi yaktigimdada ayni.Sorum su arkadaslar : Kartin ikinci bolumune baska bir tane kendi setimden atmak istiyorum.ikinci spot lambasi acik iken disk menu format diyorum ,CRD yazisi org ta sonuk gozukuyor ,bu kartin 3. ve 4. bolumu icinde gecerli.Sadace kartin birinci bolumunde gozukuyor crd yazisi .Yani kartin ilk birinci bolumunde herseyi yapabilmem mumkun .Neden obur lambalari yaktigimda format yapmak istedigimde sonuk kaliyor.Arkadaslar yardimlarinizi bekliyiorum .Simdiden Allah razi olsun