3500 ytl ye satılık sorunsuz yamaha tyros 2

• Konbuyu başlatan korgcu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 23
  • Görünümler : 6K
Cevap: 3500 ytl ye satılık sorunsuz yamaha tyros 2

Tyros serisi A sınıfı tabir edilen müşteri grubuna hitapediyor. Aynı gruba yakında pa3x belkide rolandın bir aleti dahil olacak. Dolayısıyla Biraz ekonomik atrasyon yaparsan daha iyi olabilir.

selamlar mustafa abi nasılsın ? abi ekonomik atrasyon derken neyi kasteddiniz. anlayamadımda durumu :S saygılar abicim..

abi inan asagısını yapamam babamla kapısma pozisyonuna giriyoruz :S bu fiyat anca kurtarıyo beni zaten eger olursa satılırsa pa800 alıcam yada takasda olursa gene pa800 .saygılar abicim.

aga bir foto koysan ne olur sanki :S

hocam koyucam ama fotograf makinem tıtrladı teldende olmuyo kaliteli bisi olsun istiyorum. ama artık yarın söz koyucam aksama . saygılar.. güncel ilann

abi inan asagısını yapamam babamla kapısma pozisyonuna giriyoruz :S bu fiyat anca kurtarıyo beni zaten eger olursa satılırsa pa800 alıcam yada takasda olursa gene pa800 .saygılar abicim.

kardeş tyros 2 gibi bir aleti verip pa 800 napıcan garib bir durum doğrusu..pa 800 den çok daha iyi bir alet tyros 2 tabi terciğ meselesi hayırlısı olsun

kardeş tyros 2 gibi bir aleti verip pa 800 napıcan garib bir durum doğrusu..pa 800 den çok daha iyi bir alet tyros 2 tabi terciğ meselesi hayırlısı olsun

abicim evet dogru söylüyorsun,fakat şimdilk almam gerek. ben ilerde kısmetse tyros 3 yada 4 istiyorum zaten :) inş olursa ilerde.yani elimde olucak gene bi tyros :) bu arada artık eskisi gibi giremiyorum nete malum hafta icleride calısınca dolayısıyla fotograflarıda cekemiyorum :s kusura bakmayın en yakın zamanda halledicem.

yamaha or 700 v2 plus takas dusunurmusun alet sıfır kutusunda tel 0536 311 51 21 egemen