300 liraya kim veriyor power mixerr

Cevap: 300 liraya kim veriyor power mixerr

aynı zamanda kimse üzerine alınmasın aramızda da ..... insanlar oldugundan dolayı insanları birbirine güveni kalmıyor bunun içinde şehir dısından almak isteyeyn var ise bna güvenmiyorsanız gelin taa evimden alın parayı verin yada pttden parayı benm adıma gönderirsiniz ben parayı aldıgım dkika içerisinde hemen kargo verirp kargo takip numarasını direk bildiririm kapıda ödemede olur fakan bıorcu hemen ödemem gerektiği için o hesaba 1 yda 2 hafta sona geçiyor ondan pek yanasmıyorum

hala güncel 10 dl oldu konuyu açalı güncel 300tlye mixer daha ucuzunu buluyosan aynısının ordan alın gelll

yokmu artıran beyler guncelll

guncellllllllllllllllllllllllll

kardeşim güven diyorsunda ptt ile parayı ödemedim denemek bir kenara kargoyu açıp bakamıyorsun bile içinde ne olduğunu bilmediğin kutuya ödeme yapıyorsun...

tavsiyem Sahibinden.com'dan Get ile satışa koymanız..

güncelleyelim arkadaşlar benim 300 tl m olsa ben alırdım bende çıksa çıksa 200tl çıkar 50tl daha buluruz sağdan soldan 300 tl si olan varsa kaçırmasın bence

güncelleyelim arkadaşlar benim 300 tl m olsa ben alırdım bende çıksa çıksa 200tl çıkar 50tl daha buluruz sağdan soldan 300 tl si olan varsa kaçırmasın bence

Allah razı olsun sayın abim ilan güncel 300tl yani bu fiyata yok satma nedenim borcumdan dolayıdır düğüncü sazcı neym değilim evde hobi olsun die aldık

benim o kadar param olsa kesinlikle sana gönderirdim + seni tanımasamda sana güveniyorum çok çok bizim 250 yada 300 tl nin üstüne yatsan bile derimki bir müzisyen kardeşimin dar anında imdadına yetiştim der üzülmem bile ama ne yazıkki yok o kadarı ama sana üzerimde olanı vereyim geri kalanını 2 gün içinde halledelim montarbo mixerim var ihtiyaçtan değil işin görülsün diye alacağım ok

benim o kadar param olsa kesinlikle sana gönderirdim + seni tanımasamda sana güveniyorum çok çok bizim 250 yada 300 tl nin üstüne yatsan bile derimki bir müzisyen kardeşimin dar anında imdadına yetiştim der üzülmem bile ama ne yazıkki yok o kadarı ama sana üzerimde olanı vereyim geri kalanını 2 gün içinde halledelim montarbo mixerim var ihtiyaçtan değil işin görülsün diye alacağım ok

SN.ABİM GERÇEKTENDE İHTİYACIM OLDUGU İÇİN SATTIM SATILIGA ÇIKARDIM YOKSA İNANIN YANİ SATMAZDIM 1000WATT ÜSTÜ Bİ POWERLI YATIK MİXERİ EL YAPIMI FALANDA DEĞİL ORJ MARKA STARTECH MARKA GİRİŞLERİNDE ÇIKISLARIDA SORUN YOK İDİ GÜZEL MİXERDİ DERİNLİK EQ FALANDA HEPSİ VARDI ÇOK ÖZELLİKLİ ALETTİ HEPİNİZİN YORUMLARINA SAYGI DUYUYORUM HERKEZE TESEKKUR EDERİM ÜRÜN SATILMISTIR ALAN ARKADASIMIZDA UMARIM MEMNUN KALACAKTIR HGERKEZE ÇOJKK TESEKKURLER iyki varsın trakyamüzik.net Saolun varolun

KONUNUN KAPATILMASINI İSTİYORUM SAOLUN

haydi hayırlısı olsun