2x in ekranı etemi duyarlı tırnağamı?

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 4K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Arkadaşlar sorduğum soru size biraz saçma gelebilir ama şuana kadar dokunmatik ekran org kullanmadım ve tırnak yeme alışkanlığımdan dolayı sordum bu soruyu:) İnşallah ete duyarlıdır Eğer tırnağa duyarlıysa benim için hayal kırıklığı olur Benim için en büyük dezavantaj gözlerimdede problem olduğundan dolayı ekranı bu kadar rahat kullanamam O yüzden ete duyarlı olması benim için çok önemli yoksa vazgeçmek zorunda bile kalabilirim Aslında izlediğim vidyolarda ete duyarlı gibi görünüyo ama göz yanılgısı olmaz inşallah

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 2x in ekranı etemi duyarlı tırnağamı?

hocam tırnaga olurmu hiç :)
millet tırnakmı bırakacak gitarcılar gibi :)

Süperdi bu harika

Kıkırdağa duyarlı:)

:)Ne dalga geçiyosunuz yaa:) Ama tırnağa hassasiyeti olup ete olmayan dokunmatik ekranlar var o yüzden sordum. Ha örnek ver deseniz veremem ama var galiba:D

Kıymaya duyarlı. :)

.
Değerli arkadaşım,

Dokunmatik ekranlar et, tırnak, plastik, metal farketmez çünkü ekran üzerindeki çok ince bir tabakaya herhangi bir şekilde dokunduğunuzda (çok az baskı uygulamak) işlevini yerine getirecektir. Bunu dokunmatik ekran kalemleriylede yapabilirsiniz, parmağınızın et kısmıylada, tırnağınızlada hiç farketmez.

İyi forumlar...

resistif ve Kapasitif ekranlar arasındaki farkı sormuşsun resistif ekranlar kalem tırnakla çalışır Kapasitif ekranlar insan vücudundaki statik elektirikle çalışır dokunduğun anda algılar ve işlemi gerçekleştirir klavye ekranı kötü olamaz zaten müzikte ses değiştirmek hızlı olmalı yoksa sahnede işe yaramazdı dokunmatik ekran

pa2x senın soruş şekline göre ete yani parmak ucuna uyarlı zannedersen 1x ve 3 x tırnağa uyarlı saygılar

Bunun et tırnakla alakası yok hocam yeni nesil insan ısısına duyarlı ekranlar çok hassastır dokunmatikten ziyade ısımatik ekran diyebiliriz bu ekranlar tırnak kalem v.s insan ısisi olmayan hiç bir cisim ile çalısmaz iphonedaki ekranlar gibi..umarım anlatabildim