28.inde askerim.

servetiçen

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.korfezmuzik.com
Enst.
KORG Pa 3x
selam arkadaşlar aöf işletme öğrencisiyim tecilimi kaldırdım ve mayıs 28 i nde askeriz.29-30 sınavlarım vardı ama yer değişikliğide bu satten sonra geçerli olmuyormuş bütünleme sınavına gireceğiz artık inşallah tabii izin veriyorlarsa :)
siteden bi süre uzak kalacağım yeniden buluşmak dileğiyle tüm arkadaşlara selam olsun...

erzincan 59.topcu eğitim tugaylığı na yolculuk...

Cevap: 28.inde askerim.

Hayırlı tezkereler allah kazasız belasız , şerefli bir Türk askeri olmuş olarak dönmeyi nasip etsin.

en buyuk asker bizim asker.... hayirli teskereler kardesim dort gozle yolunu beklicez...

hayırlı teskereler kardeş Allah yar ve yardımcın olsun,yolun acık ve uğurlu olsun askerlik güzeldir herkesede nasip olmaz bu kutsal görev askerliğin kıymetini askerden geldikten sonra asıl askerliğe başladıktan sonra anlıcaksın :) tekrar yolun acık olsun kardeş Allaha emanet ol...

saygılar...

hayırlı teskereler allaha emanet ol kardes

Hayırlı teskereler abii.Yolun Açık Olsunn

Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum sevgili arkadaşım. Umarım mutlu bir şekilde gider gelirsin. Ne mutlu sana ve ailene. Sağlıcakla kal.

Hadi hayırlı tezkereler servet güle güle git güle güle gel.

kardeş ben tezkere alalı 1 hafta oldu daha... şimdiden askerliği özledim. umarım güzel anılarla dolu bi askerliğin olur. hayırlı tezkereler...

şimdiden hayırlı teskereler kardeşim..askerlik gibisi yoktur bunu unutma..keşke ben birdaha yapabilsem

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri