2013 Tosunpasa-süper karma set(2)

Cevap: 2013 Tosunpasa-süper karma set(2)

set guzl de 1 le 2 arasında pek fark goremedım sadece rıtmlerın yerlerı duzenlenmıs bırde 2 3 tanw 2-4 eklenmıs herhalde roman settekı guzl romanlardan takvıye olsa super olur roman setınızı yukledım ne 2-4 ne çiftetelli var bundada roman az

Lütfen ilk yazımı okuyun bu set ilk setin biraz günceli bir kac ritim ve sesler eklendi fazla roman ritmi eklemedim her yöreye hitap olsun diye ,fakat ücüncü setim farklı o da bitmis halde, birde rami yükseltim su an 120 mb lik mega setle uğrasiyorum romanlar ve 2/4lükler cok fazla.
Rms zurnalar var.seti beğenen ve beğenmeyen tüm arkadaslara tesekkür ederim

eline emeğine yüreğine sağlık.İnsanın emeğini bu şekilde paylaşması alkışlanacak bir davranış.setin şurası şöyle burası böyle tarzı yaklaşımda bulunanların öncelikle kendi ürünlerini paylaşmaları beklenir.selamlar

teşekkürler abi sağol emeğe saygı.

tekrar edıyorum setıne lafım yok super set rıtmler ve sesler gayet duzenlı elıne saglık dıger setınde bana yarar 256 mb bndekı :: tekrar tesekkurler ellerıne saglık 2.4 ler super ozellıkle semıh orj bıde cıftetellı ler kac set yukledm adam basmıs romanı oda rıtm romanlar duzgun bıse yok senın setve goktug ve tmr 3 u begenıyorm

paxil 1992 kardesim insallah yüksek mb li mega seti bitirirsem siteye koyucagim tam aranilan set olacak tmr romanlar var amza sesler ve makedon macun sesleri yapacacagim , bütün setleri tek tek inceleyip dinleyip iclerinden en iyilerini alip zamanim oldukca yaziyorum kolay olmuyor.firmada üc vardiye calisiyorun insallah bitince sizlerle paylasacagim esenlikle kalin.

kardş seti yükleyemiyoruz nasıl olcak yardımınız lazım

yükleyemiyoz nasıl olcak yardım arkadaslar

Emegine saglik sevgili kardesim

piyanist09 caner kardesim sitedenmi indiremiyorsun yoksa org mi yükleyemiyorsun linkte sorun yok linkte sorun olsa diger arkadaslar yazardi, linkte basinca zippy shares kücük yazi sifresi var onu dogru yazarsan emen set iner set tekrar yaziyorum set 16 DK orgta 16 drum kit banki olmazsa ritimler bozuk calar bir dene sorun olursa tekrar yaz selamlar.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri