2013 pa500TR SET

• Konbuyu başlatan omunal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 6K
Cevap: 2013 pa500TR SET

güzel kardeş güzel olmuş eksiği farkeden düzeltsin de herkes öğrensin elne sağlık

Cezakolum rumuzlu kardeşim valla ben bu kadar takmadım.Yorumların için sağol.Tabiki kimseye zorla beğendirecek halim yok emek verdim bir şeyler yaptım ve paylaştım sonuçta beğenen beğenir beğenmeyenin canı sağolsun.Ben 40 yaşında bir öğretmenim benim işim hobi amaçlı bir yerde çalıp para kazanmıyorum.Sete bakış açısı elbette ev kullanıcısı ve ticari amaçlı kullanıcı açısından değişir.Valla uzun lafın kısası bu set beni evde ve evime gelen eşim dostum için yetiyorda artıyor.Aslen Ankaralıyım misketi , fidaydası, topalı, 2/4 'ü yetiyorda artıyorSaygılarımla...

. Hocam elinize sağlık. Eminim güzel olmuştur.Sizden çok şey öğrendik. Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için. Setinizi denemek isterdim ama pa500 tr yi sattım. Pa1x aldım.

Onur hocam gerçekten de paylaşımcı kişiliğiniz çok hoş. Keşke herkes sizin gibi olsa da bilgilerini paylaşsa. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Ben de birşeyler üretebiliyo olsam inanın ki paylaşırdım. Tabiki bir emek verip paylaşmıssınız. Beğenen de beğenmeyen de en azından emeğinize karşılık bir teşekkür etse yine iyi. Sonuçta beğense de beğenmese de o seti veya çalışmayı kendi klavyesine yüklemiş ve sizin emeğinizi kullanmıştır. Gerçekten güzel ve seviyeli bir site. Diliyorum ki herkes bilgilerini paylaşşsın.Elinize sağlık Hocam. Yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz. 1x çi dostlarıma da söylüyorum :)

Selam Dostlar yeni üye oldum! pa 500 Tr degil bizim org insallah bu setler uyum saglar emeginize saglik simdiden.
almanyadan selamlar saygilar

asdasdasdasdasd