2013 pa500TR SET

• Konbuyu başlatan omunal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 6K

omunal

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Arkadaşlar uzunca süre rahatsızlığımdan ötürü siteden uzak kaldım ara ara girişlerim oldu .Nihayetinde özellikte style(ritimlerde) user 1 bölümünde büyük ölçüde başka modellere ait ritimlerden convert ettiğim setimi paylaşıyorum.Yalnız belirtmek isterimki seslerde ve ritimlerde göreceksiniz "ömer"diye başlıklar var bu yanlış anlaşılmasın bu isimlendirmeyi convert eder iken klavyeme taktığım kartta karışıklık olmaması için isimlendirmiştim.Yani ritimleri baştan aşağı ben yazmadım.Bu ritimleri yazan üstadlara buradan ayrıca teşekkürü borç bilirim.Güle güle kullanın..Yorumlarınızı eksik etmezsiniz umarım..

Ekli dosyalar

• 2013 PA500TR SET.SET.rar
    1,004.1 KB · Görünümler: 962
Cevap: 2013 pa500TR SET

Eline sağlık hocamm.
Biraz farklı bir set olmuş

Drum kitlerden mi kaynaklı bilemedim ama ritmler çok cılız geldi...Paylaşım için teşekkürler...

Şu drum kit dizilimini bir yapabilsem elbette keyfe göre yapardımda maalesef hazır drum kitlerle ancak bu kadar oluyor.

teşekkürler ömer abi pa500 kullanan abiler için yararlı bir paylaşım emeğine sağlık

Rica ederim sercan...Daha bizim tatil bugün bittiği için memleketten yeni geldim.Ben bu sette daha önce yayınlanmamış ritimler olduğunu iddia ediyorum.Ritimler düzenli sayfalarda özellikle user1 için bu gerçek.User2 son sayfada yer alan mesela "topal" ritmi ile daha önce hiç karşılaşmamıştım.Sette bence en az 30 adet bugüne kadar yayınlanmayan ritim mevcut.Hepsini convert etmek için oldukça uğraştım.

eline sağlık kardeş

arkadaşlar bence yargı yerine arkadaşımızın bilmediği şeyleri biliyorsak bizde paylasalımda arkadasımızda daha cılız dediğiniz ritimleri dolgunlaştırsın bu kadar yapabilmiş daha ne yapcakki yani bnce o bizlere yardımcı oluyosa bizimde ona yardımcı olmamız lazım lütfen emek kolay sarfedilmiyo

emeğine sağlık kardeşim önceden bu kadarda set paylasılmıyodu
hani
babamın evinde buda yoktu misali
zamanla dahada iyi şeyler yapabiliriz tsk