- Enst.
- Yok
Cevap: 2012 göktuğ setin son hali sinan
öncelikle yarumların için teşekkür ederim fakat benim düzenlediğim sette kendime ait 2 adet yeniden yazmış olduğum ritim var nasıl oluyorda bu orjinal set oluyor ben anlamadım ayrıca yine bu setin eski haliyle ilgisi olmayan bu sete yüklenen ayrı durum kitler varken yine düşündürücü şunuda son olarak belirteyim sesler zaten komple değişmiştir.zaten seti yayınlamadan önce bir liste yapmıştım oradan bakarsan daha iyi anlarsın bu yazdıklarımı
öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim...epey dinledikten sonra bir yorumda ben yapıyım dedim..senin yüklediğin set göktuğ.set diye sitede sunulan setin ilk ve orjinal hali zaten..çünkü bu set i 3 senedir kullanıyorum zaten...göktuğ sette bu set üzerinden eksiltmeler yapılarak göktuğ adı altında sitede yayınlandı...ritimler orjinal bende..ses lerde bir kaç değişiklik olmuş o kadar...duyduğum için deil kullandığım için başlık konusuna göktuğ setin orjinal hali diyebilirsin ....bu set piyasada çağrı set olarak düzenlendi..orjinal halini paylaştığın için teşekkür ederim..
öncelikle yarumların için teşekkür ederim fakat benim düzenlediğim sette kendime ait 2 adet yeniden yazmış olduğum ritim var nasıl oluyorda bu orjinal set oluyor ben anlamadım ayrıca yine bu setin eski haliyle ilgisi olmayan bu sete yüklenen ayrı durum kitler varken yine düşündürücü şunuda son olarak belirteyim sesler zaten komple değişmiştir.zaten seti yayınlamadan önce bir liste yapmıştım oradan bakarsan daha iyi anlarsın bu yazdıklarımı