2011 Eurovision Parçası live it up(Yüksek Sadakat)

Eurovision şarkısı live it up beğendiniz mi?

• Gayet Başarılı

Oy: 51 18.3%
  • Başarısız

Oy: 29 10.4%
  • İdare eder

Oy: 92 33.1%
  • Berbat

Oy: 106 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    278
Cevap: 2011 Eurovision Parçası live it up(Yüksek Sadakat)

Bu yarışmaya ya Taylan katılacak ya da Tarık Mengüç.. ;)

Ana dili ingilizce olan bazı dinleyiciler aksan kayması yüzünden agız burun kıvıracaklardır. Ama türkçe okusalardı sorun cıkmayacaktı. PArca berbat yorum berbat. Onları oraya cıkaran zihniyet ve ingilizce okutan kafalar revizyona gitmeli Eurovisiona degil

frden slmlar arkadaslar ben bu euorvizyonu zaten gereksiz buluyorum bosa onca paralar akiyor zaten yarisma anlasmali dovus her sene bir baska ulkeye veriliyo ve benim cok uzuldugum nokda su belki oncede konularda gecmisimdir 21 yildir fransadayim hic bir fransizin turk muzigi hayrani oldugunu yada enstrman caldigini goremedim inaniyorumki heryer de aynidir ama bizde bir avurpa muzigi avupa enstrumani hastaligi varki sormayin gitsin gecen yil kayseride muzik dukkanlarini gezerken su dikkatimi cekdi genclerin cogunlugu gitara ozeniyor buda benim zoruma gitti acikcasi niye baglama kaval mey yada vesaire degilde ozellikle gitar bati tarzi takiliniyo anlamis degilim e hal boyle olunca kendi dillerini birakip ingilizce okuyan yada uyuyan bu gurupda bence bos bise yapamadan sade bir turislik gezi yaparlar fakir fukaranin hakkindan calinalrak odenekden gelirler okadar insanimiz acken bizim urasdigimiz dokuntulere bak hayret diyorum

frden slmlar arkadaslar ben bu euorvizyonu zaten gereksiz buluyorum bosa onca paralar akiyor zaten yarisma anlasmali dovus her sene bir baska ulkeye veriliyo ve benim cok uzuldugum nokda su belki oncede konularda gecmisimdir 21 yildir fransadayim hic bir fransizin turk muzigi hayrani oldugunu yada enstrman caldigini goremedim inaniyorumki heryer de aynidir ama bizde bir avurpa muzigi avupa enstrumani hastaligi varki sormayin gitsin gecen yil kayseride muzik dukkanlarini gezerken su dikkatimi cekdi genclerin cogunlugu gitara ozeniyor buda benim zoruma gitti acikcasi niye baglama kaval mey yada vesaire degilde ozellikle gitar bati tarzi takiliniyo anlamis degilim e hal boyle olunca kendi dillerini birakip ingilizce okuyan yada uyuyan bu gurupda bence bos bise yapamadan sade bir turislik gezi yaparlar fakir fukaranin hakkindan calinalrak odenekden gelirler okadar insanimiz acken bizim urasdigimiz dokuntulere bak hayret diyorum
tebrik ederim.

Çok çok basit ve kulak tırmalayan bir şarkı bence. Rock değil ki bizim özümüz. En azından içinde Alaturka ezgiler olan şarkılar olmalı. Everyway that I can ile bu yüzden kazandığımızı düşünüyorum. Tabi Sertap Erener in hakkını yememek gerekir. Çok güçlü bir ses. Bu şarkı ile ilk 5 e bile giremeyiz bence.

Ana dili ingilizce olan bazı dinleyiciler aksan kayması yüzünden agız burun kıvıracaklardır. Ama türkçe okusalardı sorun cıkmayacaktı. PArca berbat yorum berbat. Onları oraya cıkaran zihniyet ve ingilizce okutan kafalar revizyona gitmeli Eurovisiona degil

umut abi sana aynen katılıyorum,abi neden ingilizce yaw biz ingilizmiyiz,gerçekten bende öyle bi kızıyorumki sanki bizim dilimiz yok,kazanırsakta kendi dilimiz kaybedersekte kendi dilimiz olsun,afedersiniz ben bunu şımarıklık gibi görüyorum bak sizin dilinizde okudum gibisine,tamam ingilizce uluslarası bir dil ama,türkiyeyi temsilen ingilizce türkü,çok mantıksız

Bence Küçük İbo Daha Başarılı Olurdu İlk 5 Te Yeri Olurdu :)

okan09okan09

Moderatör tarafında düzenlendi:

yazık olmuş birincisi tükce okumasını cok mu basit görüyorlar hiç şarkı bulamadıysan cık ankara misketle veya bi konyalıyla işi bitir amaşaka şaka arkadaşlar adam gibi bir şarkı koyabilirlerdi veya yaza bilirlerdi genede hayırlısı diyorum

yorumların bir çoğu olumsuz demek parca 1.olacak nede olsa oskar alan filimlere baksanıza çoğu berbat demek neymiş sanatsal değeri olan birşeyin halk nebzinde degeri yokmuş sertap erevisyon şarkısını sorun kaç kişi hatırlar sokakta ama 1. oldu oda bemce sıradandı oysaki hadiseninki şuan bile hala melodisi aklında milletin demekki neymiş toplumdan komuk olmak lazımmış 1 olmak için onedenle ilk 8 içine girer diyorum ama benim şahsi fikrim veya kendim oy versem 10 üzerinden 1,5 veririm gerci benim tarzım değil ama