2011--2012 bigalı hako & gölgesiz set

Cevap: 2011--2012 bigalı hako & gölgesiz set

öncelikle teşkkürler kardeşim... bu set 71 mb alete zarar vermez di mi? yükleyen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim...

çok teşekkür ederim.

hayır kardeşim ama tabikide garintisi olmaz elektronik bişey bu sonuçta ama ben 1yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım 64 ram var benimde

tesekürler arkadasim

arkadaşlar 16 dk dosyası indirilemiyor hiçbir siteden 4 share yasaklanmış.bu seti yükledim ritimlerin hiçbirini okumuyor.16 dk olmadığı için olabilir mi?bir de yükleme bitince server generic error yazısı çıktı.ama sesler süper çoğu usb setlere yemin ederim 1000 basar.ben bu seti kullanmak istiyorum.bana öncelikle 16 dk os olan varsa elinde atarsa çok makbule geçecek inanın.gokhankanyilmaz@hotmail.com şimdiden teşekkürler.

Sorunu hallettim arkadaşlar.seti yükledim.dediğim gibi sesler süper seslere diyecek hiçbirşeyim yok.bazı ritmlerin altyapılarında eksikler var ve çok karmaşık.onu da biz düzeltecez artık:)sette emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.....

tesekur ederiz

daha güzel bi set varsa çıksın arkadaşlar buyrun ben burdayım

diyosun :=)

buda yaman43 set bakın bakalım aynısımı ece müzik yaman43 set benim diyordu hiç alakası varmı birbirleriyle incele bakalım bu seti ece müzik ondan sonra sağa sola yorum yap
https://rapidshare.com/files/3964088978/YAMAN43.SET.rar

ben benim demedim senin sete aynı format ta ve daha önce ben yaptım dedim oky yorumu iyi oku ve ayrıca indirilme ve beğenilme oranındanda kimin daha iyi seti olduğu ortdadır oldumu kardeşim