2.000 Bin Tl param var ?*

• Konbuyu başlatan kass53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 4K
Cevap: 2.000 Bin Tl param var ?*

kapalı kutu veya 2aylık pa500 tr var elimde 1050 E.sıfır 1000 E.2.el dugun falan calmamiş sadece evde kullanılmiştir.....

Hiç uğraşma arkadaşım 2.el alma almışken 0 al için rahat olsun..önerim bu parayla Ketron SX3000 yada temiz bulabilirsen korg pa80

Temizini bulabilirsen PA-80 alınır al derim kolay gelsin Saygılarımla,

ketrona sakın bulaşma nevale sıkıntısı çekersin al bir PA 80 bak keyfine...

2 Bin tL param var sizce bu paraya hangi orgu alabilirim kendimi profesyonel hataya atmak istiyorum pa80 alınırmı ? görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.:confused:

çok zaman pa 80 ve 55 tr kullanmış biri olarak ben size pa 80 i önermiyorum,pa 80 kötü bi org demiyorum ama eski bir org artık,

alabiliyorsanız pa 800 alın pa 800 alamıyosanız pa 500 tr alın,

kardeşim bu zamanda disketle uğraşma usb'siz eski teknolojik eski sistem 2000 senesinin orgu alınırmı,tamam seti v.s çoktur ama artık saundları günümüz orglarına göre yetersiz,

pa 500 tr yeni bi cihaz,hafıza kart olayı ile disketle uğraşma derdin kalmadı,hardik derdin kalmadı,2 cg lık hafıza kartını tak orga istediğin setler ritimleri yükle,usb girişli bilgisayar bağlantılı,
yeni teknoloji,

bu saatten sonra pa 800 alamayan pa 500 tr almalı bence

v2 plus da dusunebilirsin... o fiyata..............

2 binliran varsa bana binlira borç versene :D

bence korg pa80 al derim

çok zaman pa 80 ve 55 tr kullanmış biri olarak ben size pa 80 i önermiyorum,pa 80 kötü bi org demiyorum ama eski bir org artık,

alabiliyorsanız pa 800 alın pa 800 alamıyosanız pa 500 tr alın,

kardeşim bu zamanda disketle uğraşma usb'siz eski teknolojik eski sistem 2000 senesinin orgu alınırmı,tamam seti v.s çoktur ama artık saundları günümüz orglarına göre yetersiz,

pa 500 tr yeni bi cihaz,hafıza kart olayı ile disketle uğraşma derdin kalmadı,hardik derdin kalmadı,2 cg lık hafıza kartını tak orga istediğin setler ritimleri yükle,usb girişli bilgisayar bağlantılı,
yeni teknoloji,

bu saatten sonra pa 800 alamayan pa 500 tr almalı bence

aynen katılıyorum...

ketron sx300 kullandığım için söylüyorum. eğer düğün işi yapcaksan ketrona girme derim (ketronun herhangi bi modeli hiç farketmez) kesinklkle alma. ama sahne işi diyosan bnde tavsiye ederim...

Bu alana bir cevap yazın...