1970 POP ŞARKI MD leri..

Cevap: 1970 POP ŞARKI MD leri..

DNS ayarlarını değiştirirsen girebilirsin.sitede resimli anlattım nasıl değişeceğini onurca35.iyi çalışmalar.

Teşekkür ederim, emeğine sağlık FerdesU.

rica ederim.sende sağol rolandE500or.

ben indiremiyorum

artık indirmek çok zorlaştı heryerde.4shared,e kayıt olun.indirirken oturumunuz açık olsun.o zaman izin veriyor.şayet giremiyorsanız DNS ayarlarınızı değiştirin sevgili fusun.

Lütfen başka linkler koyun bizde bu güzel eserlerden faydalanalım.4shared yok üye ol yok bilmem ne .arkadaşlar bi şeyler paylaşırken de onu zorlaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz lütfen biraz daha esnek olun herkez faydalansın.kullananlar memnun olduğunda muhakkak allah razı olsun diyecektir inanın buna
.şimdiden teşekkürler tüm emeklerinize...

bu çok eskiden yapmış olduğum bir paylaşım.yeni paylaşımları başka yerden veriyoruz grup09.başka yerden paylaşmam için bunları yeniden upload yapmam gerekli.oysa siz bir kere 4shared,e üye olun olsun bitsin.bütün paylaşımları indirirsiniz.biz sitedeki tüm 4shared paylaşımlarını nasıl yenileyelim.

Sayın ferdesu hanım teşekkürler.Çok güzel bir paylaşım bu şarkılar aradan yüz yıl geçse unutulmaz sizi kutluyor başarılar diliyorum.

rica ederim slowmucit. güzel yorumunuz için bende çok teşekkür ederim.

arkadaşım rapid falan yapsan indiremi
yoruz rica etsem...