- Enst.
- EBağlama+RolandBK5Türk
Cevap: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
Atam, izindeyiz!
Atam, izindeyiz!
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Müslüman olmayan Gavurdur. Doğrudur.
Ama bir müslüman, Gavur bir kimsenin ürettiği bir ürünü helal ise kullanabilir.
Bir icadını kullanabilir. Buna Allah bile bir şey demezken kimse bir şey diyemez.
Senin o özendiğin ,savunduğun gavurların derin güçleri bizleri kendi halimize bıraksaydı,
bizde yapmasını bilirdik arabayı, cep telefonunu.
Nitekim dünyada ilkleri ve çok sağlam icatlar yapan ASELSAN mühendislerimizin ardı ardına sır ölümleri
bunun açıklamasıdır.
Gelelim gavurlardan ne almamamız gerektiğine, gavurun, kılık kıyafetini, aile yaşantısını, bayramını, ahlaksızlığını bir millet kendisine adet edinirse bu çok kötü bir şey olur. Avrupalı dediğin adam Taharet almayı bilmeyen bir toplumdur. Yobaz gerici dediğiniz müslümanlar ilm alanlarında çığır açarlarken, onlar kilisenin emriyle bilim adamlarını idam ediyorlardı.
Kılık kıyafet demişken,
Şu kıyafet benim atamın kıyafetidir.
![]()
Sırf muasır medeniyet diye saçma sapan bir şey yüzünden. (şimdi bize bir taraflarıyla gülüyorlar)
Bu kıyafeti giydirmemek için İstiklal Mahkemelerinde kaç babayiğit asıldı.
bu konu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması için açılmıştır.benim konumda bu şekilde bilinçsiz saldırgan gerici konuşmalara yer yoktur.özellikle bu konu içerisinde.fikirlerinizi dini sitelerde paylaşın vede destek alın.söylenecek çok şey var fakat burası yeri değil.biz sizin fadimelerinizle ilgili konuşuyormuyuz.hayır.sizde biraz saygılı olun lütfen.
Müslüman olmayan Gavurdur. Doğrudur.
Ama bir müslüman, Gavur bir kimsenin ürettiği bir ürünü helal ise kullanabilir.
Bir icadını kullanabilir. Buna Allah bile bir şey demezken kimse bir şey diyemez.
Senin o özendiğin ,savunduğun gavurların derin güçleri bizleri kendi halimize bıraksaydı,
bizde yapmasını bilirdik arabayı, cep telefonunu.
Nitekim dünyada ilkleri ve çok sağlam icatlar yapan ASELSAN mühendislerimizin ardı ardına sır ölümleri
bunun açıklamasıdır.
Gelelim gavurlardan ne almamamız gerektiğine, gavurun, kılık kıyafetini, aile yaşantısını, bayramını, ahlaksızlığını bir millet kendisine adet edinirse bu çok kötü bir şey olur. Avrupalı dediğin adam Taharet almayı bilmeyen bir toplumdur. Yobaz gerici dediğiniz müslümanlar ilm alanlarında çığır açarlarken, onlar kilisenin emriyle bilim adamlarını idam ediyorlardı.
Kılık kıyafet demişken,
Şu kıyafet benim atamın kıyafetidir.
![]()
Sırf muasır medeniyet diye saçma sapan bir şey yüzünden. (şimdi bize bir taraflarıyla gülüyorlar)
Bu kıyafeti giydirmemek için İstiklal Mahkemelerinde kaç babayiğit asıldı.
sen ne kadar dengesiz adamsın,gerici olduğun belli..kimse benim yazıma alınmadı sen alındın,demekki karanlık zihniyetin ta kendisisin..bir daha sakın ama benimle polemiğe girme..haddini billll.....şimdi bir düğüne gidiyorum,arkamdan atıp tutarsan döndüğümde ifadeni alırım..beni sinir etme....