Cevap: %17 vade farkı?? Bu kadar enayi yerine konmaz bi insan!
Adanadan org alırken dikkat edin, Adanadan org alırken hangi bayi olursa olsun dikkat edelim lütfen.. Saygılar
Tamamen katılıyorum.
Geçtiğimiz aylarda, bir tanıdığım nette ilan görüyor.
Adanada Mp3 boardlı TERTEMİZ Pa800.
Arkadaşım fiyatı bütçesine göre uygun buluyor ve ilan sahibini arayıp ticaret sürecini başlatıyor.
Görüşmeler esnasında diyorki, '' bak kardeşim ben 8-10 saat yol gelecem, alet resimde gösterdiğin aletmi? Bi yanlış olmasın'' filan diyor.
Oda aletin ilan resimlerindeki alet olduğunu asla yanlış olmayacağını beyan ediyor.
Neyse arkadaşım gitmeden evvel borç alıyor sağdan soldan düşüyor Adana yollarına.
Gittiğinde ilan sahibiyle buluşuyor. Orgu denemek için bir dükkana giriyorlar. Benim arkadaş TERTEMİZ denilen pa800e bir bakıyor. Swiclerin ışığının yanmamasından tut, çizik , boyası dökük bir klavye ile karşılaşıyor.
Sonra biraz tartışıp , alışverişten vazgeçiyor. Tekrar memleketine geri dönüyor.
8-10 saat yol gittiğine mi yansın.
Borç aldığına mı yansın.
Aldatıldığına mı yansın?
Aman diyeyim arkadaşlar Adanadan org alırken dikkat edin.
(Şimdi Adanalı dostlar kızabilirler ama. Dostluk ayrı ticaret ayrı. Yine DOST olalım ama ticaret yapmayalım. Ben sahibinden.com sitesinde o kadar çok Adana ilanı gördüm ki görseniz o tertemiz denilen orgları gülmekten yerlere yatarsınız. )