%17 vade farkı?? Bu kadar enayi yerine konmaz bi insan!

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 7K
Cevap: %17 vade farkı?? Bu kadar enayi yerine konmaz bi insan!

walla arkadasım imkanın varsa git istanbul'a hem incele hosuna giderse al. madem adana ya kadar masraf yapmıssın bari bosa gitmesin battı balık yan gider birde istanbul yap sonuc alırsın bir dükkan olmassa öbür dükkan olur :)

benim kızdığım nokta madem aleti dinletmeyeceksin neden tel'de öyle böyle konuşuyorsun?

Sen gel orası kolay dediler, gittik gerçektende kolay oldu... şeytan diyor git camı çerçeveyi indir, adamı bi güzel bi benzet dükkanın önünde rezil olsun cümle aleme kocaman adam kaç yaşındaki çocuktan dayak yedi desinler :D (beyaz tenli olunca baya bi küçük gösteriyorumda)

Öncelikle fazla kafanı takma çünkü bu tip insanlardan maalesef çok fazla var ve ne ticari zihniyetleri ve ne de ticari ahlakları vardır. Bence de firmanın ismini versen iyi olurdu ve bir dahada kimseye bu şekilde davranamazlardı. Neyse geçmiş olsun. Her işte bir hayır vardır.
Arkadaşlar, ben de ne alırsam alayım, hep internet üzerinden alıyorum. İki şeye dikkat edeceksiniz. Birincisi, sanal kart yaratın ve o karttan alışveriş yapın ki bu güvenlik bile yeterli. İkincisi ise sağlam ve güvenirliliğini duyduğunuz firmalardan. Bir de malı teslim alırken kargo görevlisinin önünde açıp kontrol edin ve bir sorun varsa, zabıt tutturun. Bence almaya kararlıysan, Chordsolo' nun da dediği gibi ya oradan ya da diğer arkadaşın dediği Korg bayisinden online alabilirsin. Üstelik bak 100 euro fark var.

TutkuMuzikGaziantep - YouTube

buyrun burdan dinleyin en azından merak edenler için bildiğiniz kartsız korg pa60-80 modeli,zamanında korg pa 60 kullanmış biri olarak bu cihaz düğünü fazlası ile bitirir eğer sampler zurna vs vs saplantınız yoksa.

demolar herşeyi gösteriyor...bu alet parasının hakkını fazlasıyla veren bir klavye...daha önce ki mesajlarımdada belirttiğim gibi 800 ün üstüne bu klavyeyi inşaallah alacağım...can simidi olarak dursa bile yeter:)

vallahi üstadlar ritim çıkışları iyi olsun , gümbür gümbür klasik korg saundu olsun gerisi kolay zaten :) ses benim için çok önemli değil,

Kardeşim başka yerden alan varmı , en uygun nerden alınabilir bu cihaz?

Adanadan org alırken dikkat edin, Adanadan org alırken hangi bayi olursa olsun dikkat edelim lütfen.. Saygılar

Tamamen katılıyorum.
Geçtiğimiz aylarda, bir tanıdığım nette ilan görüyor.

Adanada Mp3 boardlı TERTEMİZ Pa800.

Arkadaşım fiyatı bütçesine göre uygun buluyor ve ilan sahibini arayıp ticaret sürecini başlatıyor.
Görüşmeler esnasında diyorki, '' bak kardeşim ben 8-10 saat yol gelecem, alet resimde gösterdiğin aletmi? Bi yanlış olmasın'' filan diyor.

Oda aletin ilan resimlerindeki alet olduğunu asla yanlış olmayacağını beyan ediyor.

Neyse arkadaşım gitmeden evvel borç alıyor sağdan soldan düşüyor Adana yollarına.

Gittiğinde ilan sahibiyle buluşuyor. Orgu denemek için bir dükkana giriyorlar. Benim arkadaş TERTEMİZ denilen pa800e bir bakıyor. Swiclerin ışığının yanmamasından tut, çizik , boyası dökük bir klavye ile karşılaşıyor.

Sonra biraz tartışıp , alışverişten vazgeçiyor. Tekrar memleketine geri dönüyor.

8-10 saat yol gittiğine mi yansın.
Borç aldığına mı yansın.
Aldatıldığına mı yansın?

Aman diyeyim arkadaşlar Adanadan org alırken dikkat edin.

(Şimdi Adanalı dostlar kızabilirler ama. Dostluk ayrı ticaret ayrı. Yine DOST olalım ama ticaret yapmayalım. Ben sahibinden.com sitesinde o kadar çok Adana ilanı gördüm ki görseniz o tertemiz denilen orgları gülmekten yerlere yatarsınız. )

Firmanın ismini verin hocam