1000 TL ye kadar ev kullanımı için bir org arıyorum. (afyon)

• Konbuyu başlatan hicaz76
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 4K

hicaz76

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa600 düz versiyon, Ud, Keman
Merhaba dostlar.
Afyonkarahisar ve çevresinde 1000 TL ye kadar, evde kullanmak üzere, problemsiz, tercihen harddisk (takılabilen/olan) , ya da usb den ritm ve ses yüklenebilen, sound ve ritmi yetecek düzeyde bir cihaz arıyorum. Ne önerirsiniz?
Türk ritmlerini 5/8 türk aksağı , 10/8 curcuna , 9/8 aksak , 4/4 sofyan , 8/8 düyek , 3/4 yürük semai, 6/8 semai v.b. gibi usüllerle uyumlu olmalı. Ayrıca koma miktarı ayarlanabilmeli. hazırlanan makamlara arasında kolaylıkla geçiş yapılabilmeli ve makam hafızalı olmalı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 1000 TL ye kadar ev kullanımı için bir org arıyorum. (afyon)

değerli üstadım, öncelikle sitemize hoş geldin, özel mesaj attım gelen kutunuza elimde 2 adet cihaz mevcuttur

Moderatör tarafında düzenlendi:

ikinci el roland gw 8 olabilir yada roland e 09 modeli bin tl bulabilirsin

250 tl daha ekle ve sıfır KORG mikro Aranje org al, hemde sıfırını, Saygılarımla,

Yakında roland yeni bir cihazı çıkacak ben onu tavsiye ederim ama 1000 tl den biraz fazla olabilir bude değer bence

arkadasım 500 veya 600 liraya yamaha 300tr v2 al bak rahatına agırda degil mukemmelde sesleri var heryerde videolari var paranın ustunede baska birsey alırsın benden soylemesi :)

Yakında roland yeni bir cihazı çıkacak ben onu tavsiye ederim ama 1000 tl den biraz fazla olabilir bude değer bence
model hakkında bir bilgi varmı beklemeye değer mi?

ev kullanıcısı isen tartışmasız a300 tr v2 öneririm dediğin bütün ritimler mevcut ...

Roland bk-5 or al emo ritimler ve sesler olucak aletde.Beklemeye deyer mp3 çalıyo waw kayıt var.1100 dolar fiyatı.