Çeşitli sitelerde satılık pa800, sadece pa3x ile takas olur ilanım var. Adının Kenan olduğunu "Kenan müzik" adında Tünelde dükkanı olduğunu söyleyen bir şahıs beni 05321000397 nolu numaradan aradı. Elinde 2.el pa3x olduğunu, ve kendisininde acilen bir müşterisine vermek üzere pa800 e ihtiyacı olduğunu söyledi. kenanmuzik@hotmail.com msn adresine beni ekledi ve görüştük, pa3x resimlerini yolladı. pa800'ü acilen alması gerektiğini, hesap numarası vermemi ve parayı hesabıma yollayacağını; benim de pa800' otobüse vermemi ısrarla söyledi. Ben de, bugün yollayamayacağımı, isterse yarın izin alıp İstanbula gelebileceğimi söyledim. Buna pek sıcak bakmadı ama akşam arayıp, yarın gelmemi söyledi. Ben de dün işi gücü bırakıp, izin alıp İstanbula gittim. Bana saaat 14:00-14:30 arası müsait olabileceğiniz söylediği için dediği saatlerde Tüneldeydim. Orada bir müzik markete, KENANMÜZİK nerede dediğimde adam güldü ve " 25 yıldır buradayım hiç duymadım" dedi.
Ben de yukarıda ki numaradan kendisini arayıp, Tünele geldiğimi ve kendisinin nerde olduğunu sordum. 15 dk içinde gelip beni alacağını, orgun yanımda olup olmadığını sordu. Ben de yanımda dedim.
Sonra ne gelen olduuu ne de arayan. Hatta telefonlarımı açmadı.Hala da açmıyor.
Amacı neydi bilemiyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.
Sonra ne gelen olduuu ne de arayan. Hatta telefonlarımı açmadı.Hala da açmıyor.
Amacı neydi bilemiyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.