Arama sonuçlarınız

  1. kululuorhan

    merhaba salim bey bir konuda yardımınıza ihtiyacım var tyros 1 versiyon yükseltme gibi bir...

    merhaba salim bey bir konuda yardımınıza ihtiyacım var tyros 1 versiyon yükseltme gibi bir hataya düştüm disketten 1.40 versiyonu denedim denemez olaydım şu anda org hata verdi açılmıyor yardım edebilirmisiniz lütfen
  2. kululuorhan

    merhaba can bey tyros 1 hakkında yardımınıza ihtiyacım var bir hata yaptım ve versiyon...

    merhaba can bey tyros 1 hakkında yardımınıza ihtiyacım var bir hata yaptım ve versiyon yükseltmek istedim disketten 1.40 versiyonu denedim orgum şimdi açılışta hata veriyor yaptırma imkanım varmı yardımcı olabilirmisiniz lütfen rahatsız ettim kusura bakmayın
  3. kululuorhan

    Tyros 1 hakkında yardıma ihtiyacım var

    Tyros 1 versiyon yükseltmek gibi bir hataya düştüm şimdi orgum açılmıyor yardım edebilecek arkadaşlar lütfen bir bilgi verirmisiniz
  4. kululuorhan

    pa600 için en iyi set öneriniz.

    Cevap: pa600 için en iyi set öneriniz. SCPIONX.SET.rar
  5. kululuorhan

    Tyros 1 ritim ve rgt

    Açık alan düğünlerde kullandığım ritimler tyros 1 kullanan arkadaşlara belki bir faydam dokunur
  6. kululuorhan

    Yamaha tyros 1

    Cevap: Yamaha tyros 1 Alakanıza çok teşekkür ederim
  7. kululuorhan

    Yamaha PSR A2000 Paketleri

    Cevap: Yamaha PSR A2000 Paketleri BATUHAN BEY TYROS 1 e TÜRK KİTLERİ VE SESLERİ YÜKLENEBİLİYORMU YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM
  8. kululuorhan

    Yamaha tyros 1

    TYROS 1.e TÜRK KİTLERİ VE SESLERİ YÜKLEMEK MÜMKÜNMÜDÜR YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM
  9. kululuorhan

    factory reset yardım lütfen....

    Cevap: factory reset yardım lütfen.... arkadaşım medya modunda dokunun fayda fabrika restore komutunu seçin ardından execute düğmesine dokunun evete dokun onay için fabrika ayrlarına dönmüş olursun iyi günler
  10. kululuorhan

    pa600set halaycılara

    Cevap: pa600set halaycılara teşekkür edrimde dosya açmıyor
  11. kululuorhan

    satılık pa800 256 v2

    Cevap: satılık pa800 256 v2 bende korg pa 600 var ilk sahibiyim takas ederseniz farkını veririm tlf 0537 357 03 30 konyadan ejder
  12. kululuorhan

    PA2X 2011.set

    Cevap: PA2X 2011.set teşekkürler
  13. kululuorhan

    Or700 v2 Plus düzenli dosyalanmış ritim reg vb...

    Cevap: Or700 v2 Plus düzenli dosyalanmış ritim reg vb... teşekkürler
  14. kululuorhan

    Or700 v2 Plus TOTAL

    Cevap: Or700 v2 Plus TOTAL teşekkürler
  15. kululuorhan

    Yamaha or700 v2 pls yeni

    Cevap: Yamaha or700 v2 pls yeni teşekkürler
  16. kululuorhan

    or700 düğün ritim setim...tşk çok görmeyin...

    Cevap: or700 düğün ritim setim...tşk çok görmeyin... teşekkürler
  17. kululuorhan

    yeter yawww sonset bu baska yok

    Cevap: yeter yawww sonset bu baska yok eline yüreğine sağlık kardeşim
  18. kululuorhan

    dante-tr besbur davul halay ritim

    Cevap: dante-tr besbur davul halay ritim emeğinize sağlık bu ritimi rolanda nasil çevirebilirim
  19. kululuorhan

    Arkadaşlar kendi derleyip toparladığım pa600 seti paylaşıyorum

    Cevap: Arkadaşlar kendi derleyip toparladığım pa600 seti paylaşıyorum değerli kardeşim linke tıklıyorum bağlantı kopuyor yeniden deneyiniz diyor ne yapabilirim
  20. kululuorhan

    korg pa3x, pa900 ve pa600 cülere müjde....!

    Cevap: korg pa3x, pa900 ve pa600 cülere müjde....! emeği geçen büütün arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun ankaradan ejder
Geri
Üst