Arama sonuçlarınız

  1. TEKİNOĞLU

    Pa80 harddiskteki crd dosyasini nasil yuklerim?

    Cevap: Pa80 harddiskteki crd dosyasini nasil yuklerim? Çok basit, Önce Org üzerinden kartına format at sonra kartın orga takılı iken DİSK > Ulilites bas Page 11 e gelin F2 basıp HD olmasını sağlayıp harddiskin içinde ki beğendiğiz kar backup sarı Klasörünü tempo value tekeri ile Durum tuşunun...
  2. TEKİNOĞLU

    yardım acil,

    Cevap: yardım acil, Hangi kartı kullandığınızı biliyormusunuz ? Kart takılı iken orgun en sol da ki çift ışığı yakıp ekranın sol alt köşe kısmında ki O tuşuna her bastığınızda ekrana 8 adet rtim gelmiyormu ? Geliyorda çalmıyormu ?
  3. TEKİNOĞLU

    Pad tuşu

    Cevap: Pad tuşu FULL FORMAT at ve orjinal setini(son oluşturduğunuz halde de olabilir) atın işletim siztemi bilgisini de yeniden atın durum düzelir. Geçmiş olsun vede kolay gelsin Saygılarımla,
  4. TEKİNOĞLU

    Pa80 pıtch bend yukarı ayarı

    Cevap: Pa80 pıtch bend yukarı ayarı Madem vardı da niye sordunuz ? :) Gerçekten de ben öyle bir şey görmedim olacağını da zannetmem. Kolay gelsin Saygılarımla,
  5. TEKİNOĞLU

    pa80 elektro lazım

    Cevap: pa80 elektro lazım Yanlış hatırlamıyorsam Musty set de olacaktı. Tabi ki oda Musty CRD destekli çalışır gerisi size kalmış. Kolay gelsin Saygılarımla,
  6. TEKİNOĞLU

    Korg PA-80 Soru - Cevap

    Cevap: Korg PA-80 Soru - Cevap KORG PA 50-55-60-80 de midi editleme: 1-disket yerleştirilir 2-song bölümüne gelinir 3-load edilir 4-istenilen midi üst satıra getirilir enter yapılır 5-midi yüklemesi bittikten sonra 6-traklar trak select ile görüntülenir 7-değişmesi istenilen trak işaretlenir...
  7. TEKİNOĞLU

    Pa80 pıtch bend yukarı ayarı

    Cevap: Pa80 pıtch bend yukarı ayarı PA - 80 de maalesef öyle bir şey yoktur bilgilerinize,
  8. TEKİNOĞLU

    Korg pa 80 ile roland, ketron veya yamahasını takas düşünenler

    Cevap: Korg pa 80 ile roland, ketron veya yamahasını takas düşünenler İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları nda Bülent diye bir öğrencim var onda KETRON xd9 var 16 MB imiş takas düşünürseniz işte telefonu, 0535.879-68-89 Telefonunuzu Muzaffer verdi dersiniz. Kolay gelsin Saygılarımla,
  9. TEKİNOĞLU

    pa80 ugo kart ve seti

    Cevap: pa80 ugo kart ve seti Arkadaşım önce kartına BACKUP ları yükleyeceksin sonra seti karta değil, Orga yükleyeceksin ondan sonra çalışır Kolay gelsin Saygılarımla,
  10. TEKİNOĞLU

    pa80 elektro lazım

    Cevap: pa80 elektro lazım Hangi video link vermemişsiniz ki ?
  11. TEKİNOĞLU

    Pa 80 lower/acc5 düğmesi çalışmıyor yardım

    Cevap: Pa 80 lower/acc5 düğmesi çalışmıyor yardım Bahsettiğin tuşun resmini bana çek gönder
  12. TEKİNOĞLU

    Pa 80 ekran elektirik gelip gitmeden dolayı ekran arzası

    Cevap: Pa 80 ekran elektirik gelip gitmeden dolayı ekran arzası İstanbul da Kule dibinde Tamirci Metin usta var telefonu 0542 381 18 81 bu numaradan ararsanız onarımı için gerekli bilgiyi alırsınız. Muhtemelen yazıları oluşturan aydınlatma lambaları hasar görmüştür. Geçmiş olsun. Saygılarımla,
  13. TEKİNOĞLU

    Asma Davul İSTEK

    Cevap: Asma Davul İSTEK Buradan indirebilirsin, Trakya Müzik
  14. TEKİNOĞLU

    Kule Kabin İçine Elyaf vb şeyler ile döşesek ses'e bir faydası olur mu ?

    Cevap: Kule Kabin İçine Elyaf vb şeyler ile döşesek ses'e bir faydası olur mu ? Kolon içerisine konan süngerler elyaflar sesi tizleştirir bas sesleri yok eder kabindeki çatlak patlak sesleri giderir lakin Akustik yapıyı yok eder zira hoparlörün ses kalitesi kolon içerisindeki boş hacim ile de...
  15. TEKİNOĞLU

    İstanbul dan satılık Full Pa-80 Harddiski

    Satılık Full Pa-80 Harddiski İstanbul dan satılık Full Pa-80 Harddiski 80 GB İde Harddisk olup içinde 200 - 250 civarı her tür kart Backupları, 500 Civarı her tür set, 15.000 yerli 15.000 yabancı Midi, 500 Yöreslel Oyun Havaları Midi si ve Pa - 80 sistem disketlerinin olduğu bir harddisk tir...
  16. TEKİNOĞLU

    Bağlama çalmayı kendim nasıl öğrenebilirim?

    Cevap: Bağlama çalmayı kendim nasıl öğrenebilirim? Kendi kendinize 10 sene de yalan yanlış yaptığınızı 1 senede gerçek nota lı eğitim ile ekarte edersiniz bence boşuna tertemiz arsayı gecekondu inşaa ederek harfiyat alanına dönüştürmeyin en kısa zamanda gerçek eğitimli bir kurumdan ders alın...
  17. TEKİNOĞLU

    Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek olsun

    Birliğe, beraberliğe, Kardeşliğe ve her türlü dostluğu daha da ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde tüm İslam aleminin Ramazan bayramının mübarek olmasını en içten dileklerimle umut eder, memleketlere veya tatil beldelerine gidiş ve dönüşlerinde kazasız belasız yolculuklar dilerim. Bayramınız...
  18. TEKİNOĞLU

    yardım eden elbet olur

    Cevap: yardım eden elbet olur FULL SET YÜKLEME İşlemi: Disk mode> Page 9 'u seçin ("Utilities 2"),> Ve "Factory Style Protect" parametresini Off yapın. DİYELİMKİ PADLERE DAHA DEĞİŞİK SESLER ATMAK İSTİYORSUNUZ drum kitlerin içerisinde ara orada farklı sesler var. hatta oktavı + ve - yaparak...
  19. TEKİNOĞLU

    yardım eden elbet olur

    Cevap: yardım eden elbet olur SORU : ya arkadaşlar Kartlı pa60 de ritimleri sıraya koyma varmı istediğim ritmin yerini değiştirmek birde bi sorum daha olacak sık kullandığım sesleri de sıraya koymak istiyorum.neyapmam lazım şimdiden tşk CEVAP: Disk > Load > setini sec > open > Style > open >...
  20. TEKİNOĞLU

    yardım eden elbet olur

    Cevap: yardım eden elbet olur DİSKETTEN RİTİM KOPYALAMA ritim disketini orga yerleştir disk tuşuna bas karşına çıkan şıklardan lood a bas karşına new-name.set diye şık çıkacak tekrar lood bas f1 tuşu enter yes eminmisin diye sorar tekrar enter yes olay tamam
Geri
Üst