Arama sonuçlarınız

  1. K

    A2000 - Ah Yalan Dünya

    Cevap: A2000 - Ah Yalan Dünya alet güzel ve kaliteli olunca abi her şey güzel oluyor
  2. K

    A2000 - Ah Yalan Dünya

    http://www.youtube.com/watch?v=LCBJKlrtnQ8 Yamaha Psr A2000 v2plus + emo-usb
  3. K

    Tyros 4 den Tyros 2 ye convert

    Cevap: Tyros 4 den Tyros 2 ye convert Awave studio versiyon 10.6 ile sesleri convert etmek mümkün fakat drum kitlerde 8 layerdan çok olanlarda parçalara ayrılıyor ve işin kötü tarafı alet tvd olarak kayıtlı dosyayı kabul etmiyor.
  4. K

    TYRIS 2-3 Omeryayli-demo-sample-indir-

    Cevap: TYRIS 2-3 Omeryayli-demo-sample-indir- ses tonu güzel demo da güzel olmuş eline sağlık ilker abi.
  5. K

    tyros2 yaylı2012

    Cevap: tyros2 yaylı2012 10 numara yaylı olmuş eline sağlık abi...
  6. K

    tyros 2 3 4 için proje

    Cevap: tyros 2 3 4 için proje İyi çalışmalar...
  7. K

    Tyros 2 Trs-Ms02 Hoparlör Sistemi

    Yamaha Tyros 2-3 Trs-ms02 ses sistemi elinde olup satmayı düşünen varsa ve irtibata geçerse sevinirim. Cep:05434158325
  8. K

    Tyros2 Or700V2 ile takas

    Cihaz hobi amaçlı alınmış olup tertemizdir ve evden dışarı çıkmamıştır.Borçlarımdan dolayı satmak istiyorum.Temiz olmak şartıyla or700v2 ile takas düşünüyorum.Ciddi düşünen varsa irtibat tel :05434158325 sahibinden ilanı incelemek isteyenler #26007804
  9. K

    Yamaha Orgları Görsel Eğitim Seti

    Cevap: Yamaha Orgları Görsel Eğitim Seti Emeğine sağlık Salim abi..Salim abi ses editleme konusunda macun denilen seslerin elde edilmesi hakkında bilgi verirsen şahsım adına sevinirim.Çalışmalarının devamını bekliyorum...
  10. K

    Tyros 2 için hoparlör sistemi ve stand arıyorum...

    Yamaha Tyros 2 için orjinal trsms02 hoparlör seti ve orjinal stand almayı düşünüyorum.Elinde olup satmayı düşünen varsa görüşelim...
  11. K

    Yamaha Tyros2 2/4 demo

    Cevap: Yamaha Tyros2 2/4 demo süper olmuş ellerine sağlık abi...
  12. K

    Yamaha Tyros2 Keman Taksim dinle.....

    Cevap: Yamaha Tyros2 Keman Taksim dinle..... güzel paylaşım ellerine sağlık...
  13. K

    Yamaha Tyros Voice Editor programı.

    Cevap: Yamaha Tyros Voice Editor programı. sağolasın abi ellerine sağlık...
  14. K

    Tyros 3 ve Yeni 2-4 Ritmi

    Cevap: Tyros 3 ve Yeni 2-4 Ritmi çok süper eline sağlık...
  15. K

    YENİ ! Tyros3 Roman Dinleyin!..

    Cevap: YENİ ! Tyros3 Roman Dinleyin!.. 10 numara olmuş Batuh ellerine sağlık...
  16. K

    Yanayım Yanayım & Tyros3

    Cevap: Yanayım Yanayım & Tyros3 süper olmuş ellerine sağlık batuh :)
  17. K

    tyros 2 tyros 3 ile takas

    Cevap: tyros 2 tyros 3 ile takas Kusura bakmayın bayramdan dolayı nete giremedim.Cihaza 4000 tl istiyorum enson fiyat.Yanlış anlaşılmasın Korg'u kötülemek istemiyorum Korg pa80 pa800 vs takas düşünmüyorum şuan için aklımda sadece Tyros 3 var.Hayırlısı bakalım...
  18. K

    tyros 2 tyros 3 ile takas

    Cevap: tyros 2 tyros 3 ile takas abi bu düşüncelerine katılmıyorum şu bir gerçek korg kullananlar korgdan başka bir cihazın iyi olmadığını düşünürler ve yamaha ya göre ucuz olması bana göre üzerinde yoğunlaşılmasını sağlamış.ama şuda bir gerçek yıllardır korg kullanan abilerim büyüklerim var...
  19. K

    tyros 2 tyros 3 ile takas

    elimde hobi amaçlı alınmış tertemiz tyros 2 var 1gb sample ram orj 40gb hdd tyros 3 ile takas eden varsa mesajlarınızı bekliyorum.
  20. K

    Tyros3 4/4SolidGt

    Cevap: Tyros3 4/4SolidGt süper abi eline sağlık...
Geri
Üst