Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Re: Zuhal müzik 'e acil duyuru! ZUHAL MÜZİK' in(zuhal müziğin diye okunursizin eleştirinize teşekkür etmesi ilginç?!.Ben bir daha yazıyorum Zuhal Müzik aletlerini eksik tanıtıyor...Niye bizim taleplerimizin bu aletde olmadığını yazmadılar?Taleplerimiz özel istek değilki...En basit orglarda olmazsa olmaz donanımlar...Alet madem kullanılışlı değil niçin piyasaya sürüyor...Alete niye Türk sesleri ve ritmleri yazdırıyor?Satmak için değilmi?Bu formda müzisyen arkadaşlardan özür dilemeleri ya daV3 ün yapılamayacağını açıklamaları gerekir...Şu an bile GW8 alan arkadaşlarımız V3 ümidiyle alıyorlar...YANİ NE İSTİYORLAR DOSTUM;ALETİ FORMDA BOYKOT MU EDELİM?... BİZ YİNE TALEPLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA V3 Ü BEKLEYELİMsevgilerimle...(bu arada korg 500tr aynı fiyat aralıklarıyla su gibi satılıyor haberleri olsun!tabi amaçları sadece alet satmaksa...) bu eleştirime GW8 kullanan arkadaşlardan konuyu ciddiye aldıklarını göstermek için özellikle teşekkür istiyorummmm....
Cevap: Re: Zuhal müzik 'e acil duyuru!
ZUHAL MÜZİK' in(zuhal müziğin diye okunursizin eleştirinize teşekkür etmesi ilginç?!.Ben bir daha yazıyorum Zuhal Müzik aletlerini eksik tanıtıyor...Niye bizim taleplerimizin bu aletde olmadığını yazmadılar?Taleplerimiz özel istek değilki...En basit orglarda olmazsa olmaz donanımlar...Alet madem kullanılışlı değil niçin piyasaya sürüyor...Alete niye Türk sesleri ve ritmleri yazdırıyor?Satmak için değilmi?Bu formda müzisyen arkadaşlardan özür dilemeleri ya da
V3 ün yapılamayacağını açıklamaları gerekir...Şu an bile GW8 alan arkadaşlarımız V3 ümidiyle alıyorlar...YANİ NE İSTİYORLAR DOSTUM;ALETİ FORMDA BOYKOT MU EDELİM?...
BİZ YİNE TALEPLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA V3 Ü BEKLEYELİM
sevgilerimle...
(bu arada korg 500tr aynı fiyat aralıklarıyla su gibi satılıyor haberleri olsun!tabi amaçları sadece alet satmaksa...)
bu eleştirime GW8 kullanan arkadaşlardan konuyu ciddiye aldıklarını göstermek için özellikle teşekkür istiyorummmm....