ZAFER 1983 PA 500 TR SET (indir)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar setim şu an yarım,barış kral set tabanlı settir,içinde yeni sesler editledim elektrolar ,doğu diyarbakır elektro elektro,sax çeşitleri klarnetler barış setin bazı seslerini sildim yerine başka sesler editledim,bağlama yeni zurnalar,leadler,kanun v.s sesler editledim,set üzerinde çalışmalarım devam ediyo,zaman buldukça editlemeler yapıyorum,elimde düzenlemiş olduğum yeni ritimler,8 adet pa 800 ritimi düzenledim,onları ilerleyen zamanlarda sete dahil edecem,aslında pa 500 tr de ritim sıkıntısı yok,seti tamamlayınca yine paylaşırım,amacım sizlere yeni sesleri paylaşmaktı,sesler hakkında beğenip beğenmediğinizi yazabilirsiniz,olumsuz olumlu yorumlara açıktır,güle güle kullanın,

SETİ YENİ HALİYLE DİĞER KONUDAN İNDİREBİLİRSİNİZ,LİNK ALTTA
http://www.trakyamuzik.net/korg-pa500tr-set/18634-pa-500-tr-zafer-yeni-ses-setiindir.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ZAFER 1983 PA 500 TR SET (indir)

zafer abi ilk yorum benden teşekkürler hemen indirip deniorum bakalım nasıl seslerden çok ritimler de önemli ritimler güzeldir işallah

Moderatör tarafında düzenlendi:

zafer abi ilk yorum benden teşekkürler hemen indirip deniorum bakalım nasıl seslerden çok ritimler de önemli ritimler güzeldir işallah

ritimler aynı,yeni ritimleri sete koymadım,onları seti bitirim öyle dinlersin,20 adet ses yazdım,onlara bak sadece,set bitmedi daha,

evet okudum abi olsun seslere bakarız bizde :)

verdiğiniz emekler için teşekkür ederim

zafer ssd pa 500 tr set ellerıene saglık pa 500 yok ama ılerde olabılır kalsın arsıvde saygılar

teşekkürler arkadaşlar,
bu arada zurnaları transpoze +4 5 gibi yapıpta dinlerseniz daha güzel ses alabilirsiniz,octavı biraz düşük tuttum,transpoze ayarlarını değiştirerek sesleri dinleyin derim,ben kendime göre ayarladım sesleri inşallah beğenirsiniz,pa 55 tr de hoşuma giden 3 adet sesi pa 500 tr de yazdım,sesler hakkında yorum yapabilirsiniz,bu arada barış abiye buradan teşekkür ediyorum,ben onun setine ilaveler yaptım diyebilirim,zaten ritimler on numara,

pad lerin çoğu okumadı kaydediyor ama çalmıyor neden olabilir?