ZAFER 1983 ÖZEL BİLDİRi

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar internet üzerinden şahısın biri tahminlerime göre benim adımı kullanarak alışveriş yapmış,ve telefonunu kapatmış,dolandırılan arkadaş parayı gönderdikten sonra telefonu açmadığımı v.s. söylemiş,benim tek telefon numaram var,sitede birçok arkadaşımdada var,ben 6 ila 7 aydır org çalmıyorum,orgu satalı ya 6 yada 7 ay oldu,müzikten biraz koptum bu aralar,

yerim belli mekanım belli,benim dolandırdığımı düşünene adresimide verecem en ufak delil bulana parasını ben iade etmezsem şer,,,sizim
vatandaşın biri benimle pa800 ve pa80 takası ile anlaştığını üste 1000 lira gönderdiğini gönderdikten sonra telefonlarımı kapattığımı söylemiş,
beni hiç ne arayan oldu nede soran oldu,hiçbir bilgim ve alakam yokken özel mesajla öğrendim herşeyi ve şaşırdım açıkcası,bu ne tehlikeli dolandırıcılık böyle yaw,ters bi adama dek gelsek adam gururuna yediremeyip silahını alıp bizi vursa 2 kişinin hayatı yanıyo,
bunu yapan insan olmaz hayvan hiç olamaz,,,

benim ismimin kullanılmasını amacı şu olabilir,
ben sitede hemen hemen her konuda dolandırıcılığa karşı duyarlı olalım v.s. gibi konular açarak herkesi uyardım bilgilendirdim,o yüzden benim ismimi kullanarak dolandırmaya çalışan insanlar var,

size güven vermek için sitede ki değerli güvenilir insanların ismini kullanarak dolandırabilirler,çok dikkatli olalım,
bu çok tehlikeli dolandırıcılık,insanların hayatlarını tehlikeye atıyolar,

dikkatli olalım
lütfen sitedeki en güvendiğiniz tanıdığınız moderatör yöneticide olsa görmeden etmeden alışveriş yapmayınız,isim kullanılarak dolandırılabilirsiniz,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ZAFER 1983 ÖZEL BİLDİRi

Yuh be kardeşim bu nasıl bir dolandırma şeklidir. Bir insanın iyiliğinden, dürüstlüğünden ancak bu kadar yararlanılabilir. Bu devirde adam olsan suç, olmasan suç. Artık pes diyorum.Bu itler o kadar çok çoğaldılar ki artık alışverişin tadı kalmadı. Sana da geçmiş olsun zafer hocam.

sadece kınıyorum

allah allah....! allah allah...!!!

böyle iğrenç mahluklar insan dışı yaratıklar çıkıyor herzaman bukadarda olmaz bu dünyanın çivisi çıktı iyice nalet olsun.

Allahından bulsun ne diyelim...

yahu hala akıllanamadık.siparişle parayı havale dedip bile bile dolandırılmaya bıkmadık.arkadaşlar artık alışverişi malı görüp mal buraya para buraya işi bitirin.fiat uygunsa bir de farkı veya ücretini gönderin deniyorsa bilin ki kerizlenmek üzeresiniz.para kolay kazanılmıyor.böyle diyene siz de arkadaş o zaman siz malı gönderin ben size parasını sonra gönderirim deyin de görün bakalım.ben bir sürü mal aldım.ama hep kapıda ödemeli şeklinde.mal geldiğinde ambalajı açıp kontrol ediyorum.ücretini ve kargosunu ödüyorum.artık herkes uyansın.bu şekilde bir sürü arkadaşımız dolandırıldı ve halen uyarılara rağmen dolandırılmakta bile bile ısrar ediyorlar.pes yani.......

dolandırıcılık bir meslek haline geldi artık.kimi tanınan bir ismi kullanarak,kimi atıyorum,aslanhanda yıllardır alım satım yapıyorum vs.deyip götür babam götürüyorlar.bunların nefesini kesmenin tek yolu herkes gidebileceği şehirlerden mal baksın ve inceliyerek malı alsın.yoksa örneğin 2500tl lik pa 80 ni 1500 tl.ye görüp aklını ziyan edip mal sahibinin(dolandırıcının) kontroluna girersen işin bitmiştir.okeyyy..........

dolandırmak için işte ben trakya müzikten ZAFER 1983 veya diğer arkadaşların isimlerini kullanarak sizlere güven vermeye çalışırlar,

ben bu zamana kadar hep görerek deneyerek aldım,ilk defa görmeden sitedeki akor nickli alirıza abiden org standı aldım,msn de tanıdığım görüştüğüm insandı güvenimden dolayı onun haricinde hep bizzat gittim denedim beğendiysem aldım,

lütfen arkadaşlar burada o kadar konular açtık hala ne yapmaya çalışıyorsunuz,zorla kendinizi dolandırtıyosunuz,o kadar konular açtık hala dolandırma mesajları yayınlanıyo,

en kötüsü dolandırılan şahıs trakya müzik sitesine takılan bi üyemiz,dolandırıcı özelikle sitedeki önemli insanların isimleriyle çalışmaya başlamış,o adamı bi bulursam ..

başka bişey demiyorum babanızın oğluda olsa artık görmeden almayın şu cihazları
nasıl güven duyuyorsunuz anlamıyorum bilmediğiniz tanımadığınız insanlara,

dolandırılan kişi malesef benim arkadaşlar.inanın bundan önce yaa bu adamlar salakmı diyodum nasıl kaptırıyolar bu parayı diyodum.adam öyle bi tezgah ayarlamışki arkdaşlar inanamazsınız zafer1983 nickli üyeyim ben dedi açtım baktım profile evet profilde pa800 yazıyo sonra dedimki msn de görüşelim ordada hemen elit müzik felan yazıyo kapalı kutu tyros4 black edition felan yaıyo abi yabancı değiliz aynı sitede takılıyoz felan dedi benim dükkan var dedi istersen kimliğimin fotokopisni yollayım dedi.önce ben yok dedim getir orgu öyle takas edelim dedim sonra adam öyle usta olmuşki kandırdı işte beni.ben parayı gönderince telefonu felan kapattı msn bidaha açmadı.
zafer kardeşimden özür dilerim.
beni dolandıran o piç bu sitede büyük ihtimal üye.
gerçek ismi MUSTAFA MERTCAN KOSTAK

rahat olsun bakalım onu bulacağıma emin olsun o.