yönetici arkadaslara.?

• Konbuyu başlatan hasso45
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K

hasso45

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
Siteye demo ekleyemiyorum acaba neden?

Demoyu ekledigimde bu yazi cikiyor........saygilar

Bu Eklenti ile maximum eklenti kayıt hafızası 6.20 GB (Gigabyte) aşılıyor.

Cevap: yönetici arkadaslara.?

Siteye demo ekleyemiyorum acaba neden?

Demoyu ekledigimde bu yazi cikiyor........saygilar

Bu Eklenti ile maximum eklenti kayıt hafızası 6.20 GB (Gigabyte) aşılıyor.

Dün benimde karşılaştığım bir sorundu bu. Sanırım sunucu ile ilgili bir sıkıntı. Ben'de rar çevirip dosya.tc üzerinden yükleme yaptım.

1.50 mb bir demo normalde 1,99 mb ye kadar siteden ekleme yapabiliyordu....?

Moderatör tarafında düzenlendi:

sorun nerede arkadaslar yoksa eski demolari silmem,mi lazim,saygilar

abi sen silme burda sendna fazla alt yapı paylaşımında bulunan yok..

Arkadaşlar hatırlarsanız bir zamanlar sitemiz üye sayısı 160.000 lere varmıştı ve akabinde altyapı nedeniyle sitemiz komple çöktü ve sıfırdan her şeye başladık. Demem o ki bunca üyemize tanınacak belli MB yükleme hakkı beraberinde birçok problemi de getirmiş olacaktır. Olmaz diye bir şey yoktur elbetteki olur lakin her şeyin yolu maddiyata çıkıyor. Sitemize destek çağrıları da işte bu olumsuzlukları kaldırmak içindir. Zaman zaman sunucu değiklikleri de bu güzellikleri sizlerle paylaşmak içindir. Malesef her seferinde bir takım olumsuzluklar da yaşanmıyor değil. Mevcut yükleme kapasitemiz son aşamada olduğundan size enteresan gelen mesajlar ile bir şeyleri yüklemede başarısız olduğunuz bildirilmektedir. Bunun için sizlerin anlayışına ve olumsuzlukların giderilmesi yönünde yardımsever arkadaşlarımızın desteğine (Maddi, Manevi) ihtiyacımız vardır. Her şeyi Admin den artık beklememiz de doğru olmaz. Zira Admin kardeşimizin sağlık sorunları birçok üyemiz ve tüm yönetimdeki arkadaşlarca bilinmektedir. Örneğin, bir eviniz vardır, 2 ada bir salon. Aile fertleri zamanla artmaktadır. Evde kullanılmakta olan eşyalar da bayağı yer tutmaktadır bu durumda 4 odalı, 5 odalı gibi bir eve çıkmak artık şart olmuştur. İşte bizim kisi de böyle bir şey. Lakin bunu hemen yapabilmek her zaman mümkün olmaya biliyor. Buy nedenle bu tür olanaklar sağlanıncaya kadar sizlerden anlayış beklemekteyiz. Bu formda açmış olduğunuz konuda da sitemizden upload edemediklerinizi en azından paylaşım sitelerinden upload ederek linkleri burada açmış olduğunuz formlarda vermeniz bizi mutlu edecektir. Herkesin özveri, anlayış, katkı ve birçok yardımlarına müteşekkiriz. Sonsuz sevgilerimle,

Moderatör tarafında düzenlendi:

tşk ler muzaffer bey açıklama için BANA BİR ŞEY KALMAMIŞ...