Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: YOLVER DAĞLAR (Arşivinde olan var mı? )biz burada insanlara arkadaşlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz elimde olan buydu midyi mp3 çevirip yardımcı olmak istedim tesisatımı satmasaydım pa900 ile daha da güzelini yapıp yardımcı olabilirdim ama yok o zaman eskiden bu klavye varmış kim yaptıysa eline sağlık güzel de yapmış yanlız dalga geçilecek bi durum yok siz bana değil bence bu midiyi yapan kişiyle alay etmiş olursunuz saygılar
Cevap: YOLVER DAĞLAR (Arşivinde olan var mı? )
biz burada insanlara arkadaşlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz elimde olan buydu midyi mp3 çevirip yardımcı olmak istedim tesisatımı satmasaydım pa900 ile daha da güzelini yapıp yardımcı olabilirdim ama yok o zaman eskiden bu klavye varmış kim yaptıysa eline sağlık güzel de yapmış yanlız dalga geçilecek bi durum yok siz bana değil bence bu midiyi yapan kişiyle alay etmiş olursunuz saygılar