YOLVER DAĞLAR (Arşivinde olan var mı? )

suleyman33

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Başı duman pare pare YOLVER DAĞLAR YOLVER BANA.....

Arkadaşlar, bu parçanın Altyapısı,Karaokesi veya Enstrümental olanı var mı acaba?

Rica etsem paylaşmak istiyen varsa çok mutlu olurum.....

Cevap: YOLVER DAĞLAR (Arşivinde olan var mı? )

Vay Allah razı olsun Hasan74 ....Teşekkür ediyorum sana...
Bu parçanın bide orijinal alt yapısı filan olsa süper olurdu ama buda çok güzelmiş...Saygılarımla..

Kızma hemen :) çok müzik çok doğal geldi o yüzden söyledim. Elinize sağlık.

biz burada insanlara arkadaşlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz elimde olan buydu midyi mp3 çevirip yardımcı olmak istedim tesisatımı satmasaydım pa900 ile daha da güzelini yapıp yardımcı olabilirdim ama yok o zaman eskiden bu klavye varmış kim yaptıysa eline sağlık güzel de yapmış yanlız dalga geçilecek bi durum yok siz bana değil bence bu midiyi yapan kişiyle alay etmiş olursunuz saygılar

biz burada insanlara arkadaşlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz elimde olan buydu midyi mp3 çevirip yardımcı olmak istedim tesisatımı satmasaydım pa900 ile daha da güzelini yapıp yardımcı olabilirdim ama yok o zaman eskiden bu klavye varmış kim yaptıysa eline sağlık güzel de yapmış yanlız dalga geçilecek bi durum yok siz bana değil bence bu midiyi yapan kişiyle alay etmiş olursunuz saygılar

Ne dalga geçmesi hocam,hakikaten yazdığıma pişman ettiniz. Doğal olmuş demek dalga geçmekmi. Hakikaten üzüldüm. Doğal olmuş yani canlı performans,altına yaylı koyup üstüne bağlama,vurup aralara kaval ekleyip,üstüne insan sesleri koymamışlar, Yani doğal canlı performans... Benim en sevdiğim şeydir canlı ve doğal performans. İlk yazdığım yanlış anlaşılacak bir cümle olmuş olabilir ama ikincide düzelttim. Buna rağmen dalga geçmek diyorsunuz. Neyse yazdığıma pişman ettiniz. Bu yüzden şu forumda herkesle dialoga girmemek lazım.