yeni başlayan için org tavsiyesi

braveheart26

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaşlar orga çok merakım var.bir org almayı düşünüyorum 600-750 tl arasında para verebilirim 0 düşünüyorum ne tavsiye edersiniz.birde solak olmamın bir dezavantajı varmı.gördügüm kadarıyla genelde sag el iş yapıyor.cevaplarınız için teşekkürler

Cevap: yeni başlayan için org tavsiyesi

org alma konusu herkesin zevkine ve beklentisine kalmış.bence inceleyip en uygun olanını seçmen yerinde olur.solak olman dezavantaj değil bence.en kabiliyetli kişilerin solak olduğunu düşünürsek avantaj bile olabilir.her iki elinide çok iyi kullanabilirsin bu durumda.
ufak bir çalışma ile..başarılar dilerim braveheart26 ..

Aslında hangi tür müzik yapacağını söyleseydin daha net cevap verebilirdik.ROLAND g-600 senin işini görür.Ancak bazı yönleri zayıf da olsa Arap kitleri iyi olduğu için YAMAHA A1000 alman yeterlidir diye düşünüyorum.

ben yamaha a1000 önermiyorum tuşesi çok kötü aldığıma beni pişman eden yanı o olmuştu ritimler güzel tamam ama çalası gelmiyor insanın yeni başlayan biri için oldukça sinir bozucu olacaktır onun yerine korg is50b is50s is40 gibi orglar daha iyi benim düşüncem tuşe olarakta güzeller roland exr 46 ile de başlayabilirsin temiz bi g 600 de olabilir...

600-750 arasına 50 daha koy sıfır Yamaha a300TR al. 2 yıl garantili..Bununla kendini geliştir zaten ilerde değiştireceksin.. ;)

valla arkadaşım ben korg i 4 ile başlamıştım çok esnekve kıvrak alet ilk başlicağin için piyano düzeni senin işine yarar sağlam tuşları var piyano gibi ama çok ağir bir alet sağlam ama ağir bir alet 350 tl civarı fiyatları fazla verme bide roland em 50 var onun piyano gibi tuşları sert tavsiye ederim 400 tl civarı il başlicağin için 400 tl den fazla par verme çünkü üç ay içinde sıkılıcan orglardan

Tercihin korg ise:
1).korg is50b
2).korg is40
3).korg i30
4).korg i4s
fiyatlari aşagi yukari 650-1000 tl arasi
tercihin roland ise:
1).roland g600
2).roland g800
3).roland g100
fiyatlari 650-800 tl arasi
tercihin yamaha ise:
Yamaha a300tr v2 sifiri 850 tl civari
2.eli 500-600 tl temiz bulabilirsin.
Iyice araştir. Dinle bütçene uyani haşuna gideni al kolay gelsin:)

Medeli mc 780 - sıfır ( 2 hafta kullanıldı ) 450 tl ye satılıktır. 23 ay garantisi devam etmektedir.

Bende satılık çok temiz yamaha a300 tr var.Dilerseniz tabi.Sadece evde ritimlerini kullandım org çok temiz başlangıç için ideal.Kutusu ,adaptörü,nota sehbası,kılıfı mevcut.

merhaba kardes eyer yeni baslayacksan korg la başka derim vede bende sana uygun org var elimde korg i5 çok güzel alet vede sana uygun hesaplıda vercem fiyatı 450 milyon vede alet çok temiz ararsan yardımcı oluurm bekliyorum saygılarr tel:0530 242 52 70 bekliyorum kardes kesin ara ama al alma sorun deyil saygılarr