Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yen Klavye S-C-I EWMS 1Orsini bilemem , fakat bu adamin yaptigi is büyük sirketlere karsi verdigi tepki . Avrupanin en iyi klavye test edenlerinin yörumlarini okudum . Is bayagi ciddi ve en azindan büyük sirketleri farkli düsünmeye zorlayacak . O kadar para verilen alette tuseler cocuk oyuncagi gibi .Bir cok müzisyenin önerdigi tuse takimlari vardi , adam yinede kendi ürettigi tuseleri kullanacak ve bunuda gerekceleri ile birlikte hepisine teker teker anlatti . Bu arkadasimiz 60 dan fazla müzik aleti kullanabiliyor ve meslegi orkestra sefi .Umarim hersey istedigimiz dogrultuda gelisir ve yorumunuz icin tesekkür ediyorum .
Cevap: Yen Klavye S-C-I EWMS 1
Orsini bilemem , fakat bu adamin yaptigi is büyük sirketlere karsi verdigi tepki . Avrupanin en iyi klavye test edenlerinin yörumlarini okudum . Is bayagi ciddi ve en azindan büyük sirketleri farkli düsünmeye zorlayacak . O kadar para verilen alette tuseler cocuk oyuncagi gibi .Bir cok müzisyenin önerdigi tuse takimlari vardi , adam yinede kendi ürettigi tuseleri kullanacak ve bunuda gerekceleri ile birlikte hepisine teker teker anlatti . Bu arkadasimiz 60 dan fazla müzik aleti kullanabiliyor ve meslegi orkestra sefi .Umarim hersey istedigimiz dogrultuda gelisir ve yorumunuz icin tesekkür ediyorum .