Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: yardiminiza ihtiyacim var!arkadaşlar virüsler bilgisayar hackerleri yani korsanları tarafından işletim sistemi için yapılıyor,org dosyaları için değil,yani yazılan virüs bilgisayarın içerisine yerleşiyor,o an bilgisayarda hangi belgeler,hangi yazılımlar varsa,hepsine bulaşıyor,onun için sürekli bilgisayarınızda bir antivirüs programı bulundnurmanızda yarar var,tabii en iyileri paralı olanları,ancak parasız olanlarıda var örneğin Avast gibi,ben avast kullanıyorum oldukça memnunum.Kendi kendinide sürekli güncelliyor.
Cevap: yardiminiza ihtiyacim var!
arkadaşlar virüsler bilgisayar hackerleri yani korsanları tarafından işletim sistemi için yapılıyor,org dosyaları için değil,yani yazılan virüs bilgisayarın içerisine yerleşiyor,o an bilgisayarda hangi belgeler,hangi yazılımlar varsa,hepsine bulaşıyor,onun için sürekli bilgisayarınızda bir antivirüs programı bulundnurmanızda yarar var,tabii en iyileri paralı olanları,ancak parasız olanlarıda var örneğin Avast gibi,ben avast kullanıyorum oldukça memnunum.Kendi kendinide sürekli güncelliyor.