yardım

• Konbuyu başlatan dude___
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görünümler : 2K

dude___

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
:(slm arkadaslar ben roland g600 aldım diskete ritim nasıl atabılırım roland bolumune gırıyorum ordan ındırıyorum ama calmıyo bılgısayarda ayrıca dısket yerı yok bılgısayarın nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz

Cevap: yardım

:(slm arkadaslar ben roland g600 aldım diskete ritim nasıl atabılırım roland bolumune gırıyorum ordan ındırıyorum ama calmıyo bılgısayarda ayrıca dısket yerı yok bılgısayarın nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz

hocam ilk önce bir bilgisayarcıya gidin,disket yuvası olup olmadığını sorun genelde birinde olmazsa diğerinde oluyo,kısacası bilgisayarcıda bulduğun zaman bilgisayara monte ettir veya usb bağlantılı disket yuvası satılıyor bulabilirsen onlardan almanı tavsiye ederim,

Cevap: yardım

Weya Daha önceden indirmiş olduğun ve zipli ise Vinrar ile açmış olduğun setleri şimdiki PC'nden USB ye at internet Cafe ye giderken yanında yeterli disket te al bir internet Cafe ye git disket sürücülü bir PC aradığını söyle 1 saatliğine de olsa kirala zaten 1 TL ancak ödersin. Orda disketlerini yükle çık gel evde orguna yükle kullan. Saygılarımla,

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri